Παράταση έως τις 27 Ιουλίου στις δηλώσεις φυσικών και νομικών προσώπων !

Παράταση έως τις 27 Ιουλίου δίνει το υπουργείο Οικονομικών στην διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων φυσικών και νομικών προσώπων.

Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου για εφαρμογή των μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης προανήγγειλε χθες πως η απόφαση για την παράταση θα υπογραφεί σήμερα Πέμπτη και θα μεταθέτει τη σχετική προθεσμία για τις δηλώσεις φυσικών και νομικών προσώπων έως τις 27 Ιουλίου 2015.

Σημειώνεται πως μόλις χθες Τετάρτη 24 Ιουνίου, ήτοι έξι ημέρες πριν την εκπνοή της αρχικής προθεσμίας, οι δηλώσεις που είχαν υποβληθεί στο Taxis ξεπέρασαν τα 2 εκατομμύρια σε σύνολο 5,8 εκατομμυρίων δηλώσεων. Από αυτές έχουν ήδη εκκαθαρισθεί 1.965.335 δηλώσεις. Ο μέσος φόρος στις χρεωστικές δηλώσεις που έχουν εκκαθαρισθεί διαμορφώνεται στα 804 ευρώ.

Εξάλλου, μέχρι αύριο Παρασκευή θα έχουν ενσωματωθεί στο Taxis και οι μεταβολές που προβλέπουν οι διατάξεις του νόμου 4030/2015, στις φορολογικές δηλώσεις, ενώ ταυτόχρονα θα τεθεί σε παραγωγική λειτουργία και η εφαρμογή για την υποβολή τροποποιητικών δηλώσεων φόρου εισοδήματος.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...