Δημοσκόπηση: 20 μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ !!! Δημοψήφισμα ή εκλογές για ρήξη ζητούν οι πολίτες !!!

Προβάδισμα είκοσι ποσοστιαίων μονάδων διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην ΝΔ και οι πολίτες ζητούν δημοψήφισμα ή εκλογές για την αποδοχή ή όχι της όποιας συμφωνίας επιδιώκουν να επιβάλουν οι δανειστές, σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης της εταιρείας Pro Rata.



Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να συγκεντρώνει ποσοστό 33,5% έναντι 13,5% της ΝΔ και ακολουθούν με 6% Χρυσή Αυγή και το Ποτάμι, 4% το ΚΚΕ, 3% οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και το ΠΑΣΟΚ. Παρόμοιο ποσοστό και για την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη ενώ στο 22% βρίσκεται η αδιευκρίνιστη ψήφος «δεν ξέρω/δεν απαντώ».

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος κρατάει ακέραιες τις δυνάμεις του ενώ είναι γνωστό ότι κρύβει και επιπλέον εκλογική δύναμη στη λεγόμενη "αδιευκρίνιστη ψήφο". Ο Β.Λεβέντης φαίνεται πως εξαργυρώνει τις επί 20ετίας πετυχημένες προβλέψεις του, για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης βρίσκονται μακριά από τις προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ, πιστεύει το 82% των ερωτηθέντων σε δημοσκόπηση της εταιρείας Pro Rata.

Συγκεκριμένα, το 45% απαντά «λίγο» ενώ το 37% απαντά «καθόλου».

Παράλληλα, 6 στους 10 ερωτηθέντες απαντούν ότι η κυβέρνηση πρέπει να διαπραγματευτεί το κείμενο προτάσεων από τους δανειστές, με ένα 25% να ζητά την απόρριψη του κειμένου αυτού.

Όσο για το τι πρέπει να γίνει σε περίπτωση μη συμφωνίας, το 40% ζητά δημοψήφισμα για την αποδοχή ή όχι των όρων των εταίρων και το 16% εκλογές, με ένα 21% να ζητά η κυβέρνηση να αποδεχθεί τους όρους.

Είναι φανερό ότι η διαπραγμάτευση έχει μετατραπεί σε "Γόρδιο Δεσμό". Οποιαδήποτε συμφωνία με αυτούς τους όρους, που ζητούν οι δανειστές, θα είναι καταστροφή για τη χώρα. Η ρήξη είναι προτιμότερη από ένα νέο εθνοκτόνο μνημόνιο.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...