Πρώτη συμπλοκή Ελλήνων με Αλβανούς υποστηρικτές του UCK σε ελληνικό έδαφος !!!

Mόλις χθες είχαμε το πρώτο ανησυχητικό περιστατικό συμπλοκής Ελλήνων Βορειοηπειρωτών με Αλβανούς που υποστήριζαν τον UCK στην Πάτρα, επιβεβαιώνοντας τους φόβους για τον εφιάλτη της "Μεγάλης Αλβανίας"

Εκτεταμένες συγκρούσεις εκτυλίχθηκαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης προς Πέμπτη στο Ψαροφαϊ της Πάτρας όταν συνεπλάκησαν ομάδες Βορειοηπειρωτών με Αλβανούς.

Όπως γράφει το τοπικό PatrasTimes, όλα άρχισαν όταν μέσα σε καφενείο της περιοχής έγινε αναφορά για την ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας της οποίας τα σύνορα φτάνουν μέχρι την Πρέβεζα.

Η σπίθα που άναψε το φιτίλι ήταν τα όσα αποτυπώνονται στο βιβλίο ιστορίας που διδάσκεται στα Αλβανικά σχολεία, το περιεχόμενο του οποίου υπερασπίστηκαν δέκα περίπου άτομα που κατάγονται από τη γειτονική χώρα.

Στο χώρο υπήρχαν και δώδεκα περίπου Βορειοηπειρώτες οι οποίοι αναφερόμενοι στα όσα έζησαν στην Αλβανία σε συνδυασμό με τις επεκτατικές βλέψεις της γειτονικής χώρας σε σχέση με την Ελλάδα ήρθαν στα χέρια αρχικά μέσα στο καφενείο με τους αλλοδαπούς.

Τα πνεύματα ηρέμησαν για λίγο αλλά όταν οι δύο ομάδες Βορειοηπειρωτών και Αλβανών αποχώρησαν από το μαγαζί το φιτίλι της αντιπαράθεσης άναψε ξανά με το δεύτερο γύρο συμπλοκής – αυτή τη φορά εκτός από μπουνιές και κλωτσιές επιστρατεύθηκαν και καδρόνια – να εκτυλίσσεται στο ποταμάκι που διασχίζει την περιοχή.

Το ξύλο διήρκεσε αρκετά λεπτά με τα θύματα και από τις δύο πλευρές να μετράνε ματωμένα πρόσωπα και μύτες αλλά και μελανιασμένα μάτια.

Τεράστιες ποσότητες βαρύτατου οπλισμού βρίσκονται αποθηκευμένες στα βουνά του Κουμάνοβο και του Τέτοβο, για να υποστηριχθεί η δημιουργία της "Μεγάλης Αλβανίας" από τις επανεργοποιημένες δυνάμεις του ισλαμιστικού πλέον και με εμπειρία πολέμου στη Συρία, UCK, όπως αναφέρουν οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.

Διεξάγεται μια προσπάθεια αποκοπής εδαφών από όλα τα ορθόδοξα κράτη (και από την Ελλάδα) από νεοταξικά κέντρα εξουσίας στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ τα οποία θέλουν να χτυπήσουν τον ορθόδοξο άξονα που ξεκινάει από την Αθήνα και φθάνει μέχρι την Μόσχα, και επιτρέπει την διέλυση του αγωγού που θα φέρει το ρωσικό φυσικό άεριο στην Ευρώπη.


Πριν 14 χρόνια ( 2001), κατάφερε να σβήσει η φωτιά του πολέμου, αλλά τα εθνο-κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα δεν έχουν εκλείψει από τα Σκόπια . Η φτωχή αυτή χώρα, με πολύχρονη έλλειψη οικονομικών και ανθρώπινων πόρων κινδυνεύει να διαλυθεί από την απειλή μιας πιθανής διχοτόμησης της χώρας.

Ο UCK (Αλβανικός Εθνικός Στρατός,) με στρατιωτικές βάσεις στο Κοσσυφοπέδιο και την Αλβανία ξαναπήρε τα όπλα . Από το 2001 και πριν ακόμη στεγνώσει το μελάνι της συμφωνίας της Οχρίδας, διενεργούνται σποραδικές επιθέσεις κατά της σκοπιανής αστυνομίας, συλλήψεις ομήρων,καθώς επίσης και πολλοί άνθρωποι δολοφονούνται . Η τοποθέτηση βομβών στα Σκόπια είναι πλέον ρουτίνα , αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ .

Στην περιοχή του Κουμάνοβο το 2003 υπήρξαν μάχες με πολλές Αλβανικές συμμορίες . Οι Αλβανοί κατέρριψαν μάλιστα και αστυνομικά ελικόπτερα , ανατίναξαν τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού και σκότωσαν πολλούς Σκοπιανούς στρατιώτες.

Στη συνέχεια, οι ίδιοι Αλβανοί αντάρτες αναχώρησαν ήσυχα για τη βάση τους στο Κοσσυφοπέδιο . Το 2004 , οι δυνάμεις ασφαλείας της πΓΔΜ κατά την διάρκεια επιδρομής, ανακάλυψαν και κατάσχεσαν στα βουνά του Κουμάνοβο, τεράστιο όγκο οπλισμού.

Αλλά η σοβαρότητα του προβλήματος σε ευρωπαϊκό επίπεδο αγνοήθηκε, ρίχνοντας τα πάντα ως συνήθως στο κοινό ποινικό έγκλημα.

Σύμφωνα με τις ρωσικές στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών , στα βουνά του Κουμάνοβο βρέθηκε, ποσότητα βαρέων πολυβόλων, φορητά αντιαρματικά συστήματα MANPADS «Stinger», χιλιάδες τυφέκια ΑΚ-47 , χειροβομβίδες , νάρκες κά. Όλα αυτά αποτελούν ένα μόνο μέρος της απίστευτα μεγάλης ποσότητας οπλισμού που είναι τοποθετημένη σε αποθήκες στα βουνά.

Είναι γνωστό στον υπόκοσμο της Ευρώπης , ότι αυτοί που ασχολούνται με το παράνομο εμπόριο ανθρώπινων οργάνων, το λαθρεμπόριο ναρκωτικών, την σωματεμπορία σε Βαλκάνια και Ευρώπη , είναι οι Αλβανοί , οι οποίοι τα ελέγχουν σε μεγάλο βαθμό.

Σύμφωνα με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες στο τέλος του Απριλίου 2015, αριθμός Αλβανών ισλαμιστών (περισσότερα από 40 άτομα) με καμουφλάζ και αλεξίσφαιρα γιλέκα, οπλισμένοι σαν αστακοί, επιτέθηκαν στην πόλη Γκοστίνιτσα . Τέσσερις αστυνομικοί αφοπλίστηκαν, ξυλοκοπήθηκαν και ταπεινώθηκαν , με τα «κατορθώματα» να καταγράφονται σε βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο.

Εκεί γίνεται λόγος για ταχεία δημιουργία ενός αλβανικού ανεξάρτητου κράτους εντός των Σκοπίων, και παράλληλοι οι ίδιοι υπόσχονται τον θάνατο σε όλους όσους βρεθούν εμπόδιο στο σχέδιο αυτό.

Η επίθεση τον Απρίλιο θεωρήθηκε μια φάρσα. Κάποιοι είπαν ότι αποτελεί μηχανορραφία της κυβέρνησης του Γκρουέφσκι για να αποσπάσει την προσοχή του πληθυσμού από τα πολιτικά και οικονομικά προβλήματα. Σύντομα ακολούθησε μια θανατηφόρα επίθεση στο Κουμάνοβο.

Από τον Ιανουάριο, η χώρα συγκλονίστηκε από αποκαλύψεις και παραιτήσεις. Ολα όμως αυτά ξεκίνησαν έναν μήνα μετά την δημοσιοποίηση της κατασκευής του αγωγού του ρωσικού φυσικού αερίου στην Κεντρική Ευρώπη,που θα περνάει από την Ελλάδα, είτε μέσω της Βουλγαρίας είτε μέσω των Σκοπίων.

Παραδόξως, τα σκάνδαλα, οι ίντριγκες, οι ταραχές και ο τρόμος άρχισαν σε κάθε πιθανή χώρα διαμετακόμισης του ρωσικού φυσικού αερίου,εκτός από τα Σόφια και τα Τίρανα

Ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στα Σκόπια, D. Bailey έφτασε στη χώρα πριν από ένα χρόνο. Που ήταν πριν; Στην Τουρκία με επίκτητο το ταλέντο στις εξεγέρσεις (αν και ανεπιτυχώς) όπως στο Πάρκο Gezi και στην πλατεία Ταξίμ.

Φυσικά, η εμπλοκή της Ουάσινγκτον στα Σκόπια είναι καθαρή «σύμπτωση» με τις τρέχουσες ταραχές στην πρωτεύουσα της χώρας . Δεδομένου ότι η «δραστηριότητα» του Ταμείου του Σόρος καταδεικνύει σαφέστατα τον χρηματοοικονομικό συντονιστή των διαμαρτυριών αυτών , τονίζουν οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.

Την ημέρα των αιματηρών επιθέσεων στο Κουμάνοβο, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων ήταν στην Μόσχα για την παρέλαση της νίκης . Τα Σκόπια είναι μια από τις λίγες ευρωπαϊκές χώρες που αρνήθηκαν να υποστηρίξουν στις αντι-ρωσικές κυρώσεις της ΕΕ και των ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι τα Σκόπια εντάχθηκαν στην πορεία του έργου κατασκευής του αγωγού, αλλά και στο κινεζικό σχέδιο του αποκαλούμενου «Δρόμου του Μεταξιού» από το ελληνικό λιμάνι του Πειραιά προς την Σερβία και την Ουγγαρία.

Και τότε η κυβέρνηση της πΓΔΜ μετατράπηκε ξαφνικά σε απαράδεκτη για τη Δύση! Ενώ ο Ν.Γκρουέφσκι κατέχει την πρωθυπουργία για τουλάχιστον 10 χρόνια με την στήριξη προηγουμένως των Αμερικανών, οι οποίοι τότε έκαναν τα "στραβά" μάτια στις προσπάθειές του να κλέψει την ελληνική Ιστορία!

Οι Αμερικανοί « επιμελητές» έχουν βρει και πάλι τις παλιές μεθόδους της «ειρηνικής» αλλαγή καθεστώτος στα Βαλκάνια ως την ενδεδειγμένη μέθοδο .

Μετά τα «επιτυχημένα» πραξικοπήματα του Μαϊντάν σε Ουκρανία (Φεβρουάριος 2014), Βουλγαρία (Νοέμβριος 2013) , ετοιμάζεται ένα ακόμα παρόμοιο έργο στα Βαλκάνια.

Ο χώρος των Βαλκανίων μέχρι και την Κασπία Θάλασσα είναι πολύ σημαντικός για την Νέα Τάξη Πραγμάτων που εδραζει στις ΗΠΑ για να πετύχει την στατηγική περικύκλωση της Ρωσίας και εν συνεχεία της Κίνας, των δύο υπερδυνάμεων που ακόμα τελούν υπό καθεστώς εθνικής ανεξαρτησίας.

Στην Ελλάδα δε, προωθείται με κάθε μέσον και τρόπο από τα εγχώρια ΜΜΕ και από το "καλλιτεχνικό" και "λογοτεχνικό" κατεστημένο η αθεϊα ώστε να χτυπηθεί η Ορθοδοξία και να μην έχει φιλικά αισθήματα ο ελληνικός λαός προς την Μόσχα. Εάν μπορούσαν να μεταφέρουν όλους τους Έλληνες σε άλλο μέρος και αν τους αντικαταστήσουν θα το έκαναν, προς το παρόν το επιχειρούν αυτό με την λαθρομετανάστευση.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...