Αποκάλυψη: To NATO θα απαγορέψει στην Ελλάδα να στραφεί προς Ρωσία και Κίνα !!!

Eπιακλούμενος ένα άρθρο του γνωστού εκδότη Dr. Marc Faber στη ρωσική Pravda , ο Νίκος Χειλαδάκης γράφφει ένα εξαιρετικό άρθρο στο οποίο αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το NATO δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να της επιτραπεί να αποχωρήσει από την Ε.Ε και να εξερευνήσει άλλες εναλλακτικές.

"Όπως αναφέρει ο Dr Faber, το ΝΑΤΟ δεν θα επιτρέψει σε καμία περίπτωση ένα ελληνικό defaults, το οποίο θα προκαλέσει αλυσιδωτές "σεισμικές" αντιδράσεις μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά το κυριότερο, θα δώσει το οριστικό έναυσμα στην Ελλάδα να αλλάξει γεωπολιτικές κατευθύνσεις, γεγονός που θα επηρεάσει άμεσα και εξόχως αρνητικά την βορειοατλαντική συμμαχία.

Η Ελλάδα, σύμφωνα με τον γνωστό Αμερικανό οικονομικό και γεωπολιτικό αναλυτή, αυτή την στιγμή έχει τεράστια γεωπολιτική σημασία καθώς αποτελεί μια γέφυρα και ένα βασικό άξονα σύνδεσης της Μαύρης θάλασσας με την Μεσόγειο. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση με οποιαδήποτε κόστος και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επιτραπεί να αποχωρήσει, γιατί αυτό θα έχει καταλυτικές αρνητικές συνέπειες για το ΝΑΤΟ σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο.

Πέραν τούτου, όπως τονίζει ο Αμερικανός αναλυτής στο άρθρο του, είναι γνωστό πως τον τελευταίο καιρό η Ρωσία και η Κίνα έχουν διεισδύσει στην Ελλάδα προτείνοντας εναλλακτικές διεξόδους για να λυθεί το οικονομικό της πρόβλημα με την ανάλογη στροφή της χώρας προς τις δυνάμεις αυτές, που δραστηριοποιούνται ανταγωνιστικά προς της ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ένεκα τούτου όσοι Ευρωπαίοι ιθύνοντες, (όπως ο κ Σόϊμπλε), που με την στάση τους σπρώχνουν την Ελλάδα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι το λιγότερο επιπόλαιοι γιατί με τον τρόπο τους ανοίγουν τους ασκούς του Αιόλου όχι μόνο για την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά κυρίως για το ΝΑΤΟ, κάτι που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να το επιτρέψουν οι ΗΠΑ".



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...