S.O.S !!! Στάσεις του σεξ που σε στέλνουν στα… επείγοντα !!!

Κατά καιρούς οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ακούσει διάφορες περίεργες καταστάσεις, περί τραυματισμών που συνέβησαν κατά την διάρκεια του σεξ.

Μάλιστα αρκετά συχνά έχουν καταγραφεί και τραυματισμοί που αντιμετωπίστηκαν στα επείγοντα των νοσοκομείων.

Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι κυκλοφορούν διάφοροι αστικοί μύθοι μεταξύ των εργαζόμενων στα Δημόσια Νοσοκομεία, όπου κλήθηκαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες σε ζευγάρια που είχαν »κολλήσει»ή είχαν αλυσοδεθεί ή ακόμη στην καλύτερη των περιπτώσεων είχαν σπάσει πόδι ή χέρι κατά την διάρκεια κάποιου ακροβατικού στο σεξ.

Δείτε ποιες είναι οι επικίνδυνες στάσεις στο σεξ όπως κατεγράφησαν από τους ειδικούς επιστήμονες

Όπως απέδειξε έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Advance in Urology, η μόνη ασφαλής στάση για τον άνδρα είναι όταν έχει τον πάνω λόγο στο σεξ. Τότε και μόνο τότε αναφέρουν οι ειδικοί μειώνονται οι πιθανότητες να υποστεί κάποιο τραυματισμό.

Σύμφωνα με τους ειδικούς η στάση που προκαλεί σοβαρά προβλήματα στον άνδρα είναι όταν η γυναίκα βρίσκεται από πάνω ή αλλιώς στάση «καουμπόισσας»
Και αυτό γιατί βάση στατιστικών στοιχείων η στάση αυτή έχει προκαλέσει τα περισσότερα κατάγματα των προσόντων του άνδρα.

Ο άνδρας στίλος


Οι κίνδυνοι που κρύβει η στάση αυτή είναι βάση των ειδικών, το ισχυρό φύλο να τραυματιστεί σοβαρά στην πλάτη ή στο κόκκυγα λόγω βάρους.

Σε έπιπλα


Άκρως επικίνδυνο αναφέρουν οι επιστήμονες είναι όταν οι ερωτικές περιπτύξεις συμβαίνουν πάνω σε έπιπλα ή σε ντουλάπια κουζίνας , γραφεία και άλλες επιφάνειες. Και αυτό γιατί είναι δυνατόν να προκληθούν μώλωπες, να σταματήσει η κυκλοφορία του αίματος και να συμβεί κάποιο κάταγμα.

Σε καρέκλα


Το πιο σύνηθες που έχει καταγραφεί είναι να σπάνε τα πόδι της καρέκλας και το ζευγάρι να τραυματίζεται σοβαρά σε πλάτη και γοφούς.

Η ανάποδη «καουμπόισσα»


Η στάση αυτή θεωρείται η πιο επικίνδυνη αφού έχουν καταγραφεί εγκαύματα στην πλάτη λόγω τριβής με το δάπεδο, κατάγματα πέους αλλά και γονάτων.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...