«ΘΗΛΙΑ» από παντού: Τελεσίγραφο - εκβιασμός από τη Moody’s !!!

Κατ” ουσίαν σε πολιτική παρέμβαση προχωρά ο γνωστός οίκος αξιολόγησης, εκβιάζοντας, παράλληλα, με νέα υποβάθμιση τη χώρα μας.

Με μια νέα υποβάθμιση απειλεί τη χώρα μας ο οίκος αξιολόγησης Moody’s, λόγω «της επιδείνωσης των οικονομικών συνθηκών και της αυξανόμενης πολιτικής αβεβαιότητας που προκύπτουν από τους κινδύνους για την αρνητική έκβαση των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές», όπως αναφέρει.

Ο οίκος αξιολόγησης, ο οποίος στις 29 Απριλίου είχε προχωρήσει σε υποβάθμιση της αξιολόγησης της χώρας μας κατά μια βαθμίδα, σημειώνει ότι ο κίνδυνος να συμβεί ατύχημα και να χρεοκοπήσει η Ελλάδα έχει αυξηθεί.

Μεταξύ των κίνδυνων, η Moody’s αναφέρει την «ανάγκη συγκερασμού των διαφορετικών απόψεων στο εσωτερικό της κυβέρνησης», ενώ θεωρεί ότι η ψήφιση στη Βουλή τυχόν ενδιάμεσης συμφωνίας θα δοκιμάσει την ισχύ της ελληνικής κυβέρνησης.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...