ATHENS

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Ο ISIS σε ένα χρόνο θα έχει πυρηνικά !!!

Μια τρομακτική αποκάλυψη κάνει το προπαγανδιστικό τζοχαντιστικό περιοδικό Dabiq, καθώς ισχυρίζεται πως το Ισλαμικό Κράτος με το ρυθμό που επεκτείνεται θα είναι σε θέση να αγοράσει πυρηνικά όπλα από το Πακιστάν σε μόλις ένα χρόνο!

Στο άρθρο αναφέρεται επίσης πως ο ISIS κατάφερε σε μόλις ένα χρόνο να εξελιχθεί από την πιο "εκρηκτική" ισλαμιστική οργάνωση στον σύγχρονο κόσμο στο πιο "εκρηκτικό" ισλαμιστικό κίνημα, που όμοιό του η σύγχρονη παγκόσμια κοινότητα δεν έχει ξαναδεί.

Το Ισλαμικό Κράτος δεν κρύβει τις προθέσεις του. Επιθυμεί όλες οι τζιχαντιστικές οργανώσεις να ενωθούν μαζί του, όπως η Μπόκο Χαράμ στη Νιγηρία, ώστε να δημιουργηθεί ένα ενιαίο παγκόσμιο τζιχαντιστικό κίνημα.

Η αγορά πυρηνικών όπλων από το Πακιστάν τίθεται "υποθετικά" στο άρθρο, αλλά φανερώνει τις ακριβείς προθέσεις: "Ας ρίξουμε μια υπόθεση εργασίας στο τραπέζι. Το Ισλαμικό Κράτος έχει δισεκατομμύρια δολάρια στις τράπεζες, οπότε αναθέτει στους ανθρώπους του στο Πακιστάν να αγοράσουν μια πυρηνική συσκευή από εμπόρους όπλων με διασυνδέσεις με διεφθαρμένους αξιωματούχους στην περιοχή".



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.