ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΟ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ FACEBOOK: «Παγίδευε» ανήλικες σε πορνό βίντεο και τις απειλούσε !!!

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 22αχρονος που κατηγορείται για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας μέσω Facebook, καθώς το δικαστικό συμβoύλιο ήλθε τη διαφωνία μεταξύ εισαγγελέα και ανακριτή υπέρ του πρώτου.

Σε βάρος του κατηγορούμενου ασκήθηκε ποινική δίωξη για παραβάσεις διατάξεων των άρθρων 348Α Π.Κ. «Πορνογραφία Ανηλίκων», 348Γ Π.Κ. «Πορνογραφικές Αναπαραστάσεις Ανηλίκων», πράξεις τελεσθείσες μέσω διαδικτύου.

Η υπόθεση ήρθε στο φως ύστερα από έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία οδήγησε στη σύλληψη πριν δύο εβδομάδες του 22αχρονου γόνου εύπορης οικογένειας, η οποία ασχολείται με εμπόριο.

Σύμφωνα με τις αρχές μέσα από τη σελίδα του στο Facebook δημιουργούσε βίντεο πορνογραφίας με «πρωταγωνίστριες» ανήλικες κοπέλες.

Κατά τους αστυνομικούς, πρώτα γίνονταν «φίλος» με τα ανήλικα κορίτσια ηλικίας 13 έως 15 ετών και έπειτα υπέκλεπτε τις φωτογραφίες που εκείνες είχαν «ανεβάσει» στο προφίλ τους.

Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος φέρεται να τοποθετούσε τα πρόσωπα των ανήλικων κοριτσιών πάνω σε αυτά πρωταγωνιστριών πορνό, δημιουργώντας έτσι βίντεο παιδικής πορνογραφίας. Κατόπιν επικοινωνούσε με τα θύματά του και τα εκβίαζε ότι θα διαρρεύσει τα συγκεκριμένα υλικό στον οικογενειακό και φιλικό τους περίγυρο.

Εμφανίζεται δε να έπειθε τα ανήλικα κορίτσια να προβαίνουν διαδικτυακά, σε ακατονόμαστες πράξεις με ερωτικά παιχνίδια και ο ίδιος κατέγραφε τα πάντα. Όπως προέκυψε για ένα κορίτσι 14 χρόνων, είχε καταγράψει 14 βίντεο, σκηνοθετώντας ερωτική ταινία μιας ώρας.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...