Έτοιμη για πυρηνικό πόλεμο κατά των ΗΠΑ δηλώνει η Βόρειος Κορέα !!!

Τον αιώνιο εχθρό του απειλεί εκ νέου ο ηγέτης της Βορείου Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, με πυρηνική επίθεση.

Μετά τις απειλές για «τελειωτικό χτύπημα» κατά των ΗΠΑ, τον πρόεδρο των οποίων παλαιότερα είχε χαρακτηρίσει «λυσσασμένο σκυλί», ο Κιμ Γιονγκ Ουν επανέρχεται στην… αγαπημένη του ασχολία: τις πυρηνικές απειλές κατά της Αμερικής.

Όπως τόνισε ο αναπληρωτής διευθυντής του βορειοκορεατικού think tank, Ινστιτούτο για την Έρευνα της Εθνικής Επανένωσης, Παρκ Γιονγκ-Τσολ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό δίκτυο CNN, η χώρα διαθέτει «πυρηνικό οπλοστάσιο».

Στην σπάνια συνέντευξη, προϋπόθεση της οποίας ήταν να καταγράφονται πίσω από τον Παρκ Γιονγκ-Τσολ δύο κάδρα με τον μεγάλο ηγέτη της Βορείου Κορέας, Κιμ Ιλ Σουνγκ, και τον νυν επικεφαλής Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Βορειοκορεάτης κατέστησε σαφές πως η χώρα διαθέτει πυρηνικά όπλα.

Πρόσθεσε δε, πως με αυτά μπορεί να πραγματοποιηθεί επίθεση κατά των ΗΠΑ, αν η χώρα αναγκαστεί να το κάνει.

«Έχουμε πυρηνικό οπλοστάσιο. Μπορεί να το χρησιμοποιήσουμε αν αναγκαστούμε από τις ΗΠΑ», πρόσθεσε ο Παρκ Γιονγκ-Τσολ.

Την ίδια ώρα, διέψευσε κατηγορηματικά την ύπαρξη στρατοπέδων κρατουμένων, όπως αποκάλυψε ο ΟΗΕ, διευκρινίζοντας ότι στην Βόρειο Κορέα δεν σημειώνονται πολιτικές διαμάχες ώστε να είναι απαραίτητος ο όρος του «πολιτικού κρατουμένου».

«Αν μιλήσετε για ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα μου, θα μιλήσω για ανθρώπινα δικαιώματα στις ΗΠΑ», προειδοποίησε συμπληρώνοντας ότι σημειώνονται πολλές αντιρατσιστικές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας έπειτα από τους θανάτους «μαύρων ανθρώπων από την αστυνομία. Έχετε φυλακές γεμάτες εγκλείστους και νέες τεχνικές βασανιστηρίων που χρησιμοποιούνται».

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ και άλλοι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι γνωρίζουν τις σοβαρές μορφές βασανιστηρίων που εφαρμόζονται σε κρατούμενους.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...