Σε πλήρη επαγρύπνηση λόγω Αλβανών τρομοκρατών το Μαυροβούνιο !!!

Σε ύψιστα επίπεδα επαγρύπνησης βρίσκεται το Μαυροβούνιο μετα και τα τελευταία γεγονότα στο Κουμάνοβο, σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών της χώρας, Ιγκόρ Λούκσιτς. Παράλληλα τόνισε πως βρίσκεται σε συνεχή επαφή με ομολόγους του από άλλες χώρες.

"Είμαστε εξαιρετικά ανήσυχοι για την κατάσταση στην FYROM, τόσο για τα θύματα όσο και τις εξελίξεις. Αυτά όλα μας θυμίζουν γεγονότα της τελευταίας δεκαετίας του 20ου αιώνα, τότε είχαμε παρόμοια γεγονότα με πολλά θύματα και δεν θέλουμε να πάμε σε εκείνη την περίοδο.

Για το λόγο αυτόν είναι πολύ σημαντικό να ενισχύσουμε τη συνεργασία στην περιοχή για την απόκτηση δεδομένων προκειμένου να αντιμετωπισθούν νέες προκλήσεις", δήλωσε ο υπουργός σε συνέντευξη τύπου.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...