ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ από Αραβαντινό: Εκτός ελέγχου οι φυλακές !!! Αλβανοί συμμαχούν με τζιχαντιστές !!! Έρχονται τα χειρότερα !!!

Ο Αντώνης Αραβαντινός έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου όσον αφορά τις συνθήκες κράτησης στις ελληνικές φυλακές.


 Οι καταγγελίες του είναι συγκλονιστικές:
«Ένας υπάλληλος για την επίβλεψη, αποκατάσταση της τάξης κατά τη συμπλοκή 300». «Οι ελληνικές φυλακές θα απασχολήσουν για έντονα φαινόμενα βίας τα οποία θα έχουν πέρα από τις όποιες ποινικές διαφορές και άλλα χαρακτηριστικά στην πορεία».


«Συμπλοκές με διαφορετικές δοξασίες, σιίτες με σουνίτες. Εμφανέστατη προσπάθεια στρατολόγησης από ημεδαπούς οι οποίοι θα γίνουν μαχητές των δοξασιών αυτών». 

«Οι αλβανοί ελέγχουν τις φυλακές. Ήταν ανάγκη να συμμαχίσουν με τους άραβες για να χτυπήσουν τους πακιστανούς;» «Φτιάχνουν σπαθιά με τα υλικά των φυλακών!».



Δείτε το βίντεο:







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...