ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Σόρος χρηματοδοτεί την απελευθέρωση των ναρκωτικών;

Η νομιμοποίηση της μαριχουάνας φέρεται εδώ και δεκαετίες να είναι το "απωθημένο" του πασίγνωστου επενδυτή Τζορτζ Σόρος. Μάλιστα οι προσπάθειες του Σόρος φαίνεται πως έχουν αποτέλεσμα καθώς όλοένα και περισσότερες πολιτείες στις ΗΠΑ αρχίζουν να αποδέχονται την νομιμοποίηση της κάνναβης.

"Μέσω ενός δικτύου μη κερδοσκοπικών οργανώσεων (ΜΚΟ), ο Σόρος έχει δαπανήσει τουλάχιστον 80 εκατομμύρια δολάρια στην προσπάθειά του να νομιμοποιηθεί η μαριχουάνα από το 1994, όταν διοχέτευσε ένα μέρος των κεφαλαίων του ιδρύματός του για να οργανώσεις τη διερεύνηση “εναλλακτικών πολιτικών” για τα ναρκωτικά".

Το Ίδρυμα του Σόρος για την προώθηση "μιας ανοιχτής κοινωνίας", δωρίζει περίπου 4 εκατομμύρια δολάρια ετησίως στην "Συμμαχία για την Πολιτική των Ναρκωτικών" (Drug Policy Alliance, DPA), μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που παρουσιάζεται ως κορυφαία οργάνωση της Αμερικής για την προώθηση των πολιτικών για τα ναρκωτικά, που είναι θεμελιωμένες "στην επιστήμη, τη συμπόνια, την υγεία και τα ανθρώπινα δικαιώματα".



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...