Το ΔΝΤ ετοιμάζει το νόμισμα της ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !!!

Αποκαλύψεων συνέχεια… Και ενώ προσπαθεί με κάθε τρόπο να δέσει την Ελλάδα χειροπόδαρα για να της αρπάξει μέχρι και το τελευταίο περιουσιακό στοιχείο, το ΔΝΤ προχωρά …

στον σχεδιασμό για την πλήρη εφαρμογή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης…

Ποιο είναι το σχέδιο για τον ερχομό της Παγκόσμιας Κυβέρνησης που έχει ζητήσει εδώ και καιρό ο Γιώργος Παπανδρέου; Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αναμένεται να προχωρήσει σε ένα νέο εναλλακτικό αποθεματικό νόμισμα απέναντι στο αμερικανικό δολάριο.

Ο ρόλος του δολαρίου ως κύριο παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα βοηθά όλους τους Αμερικανούς στη διατήρηση των επιτοκίων σε χαμηλά επίπεδα. Οι ξένες χώρες αγοράζουν οικονομικό χρέος από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όχι μόνο ως επένδυση, αλλά επειδή τα περιουσιακά στοιχεία σε δολάρια είναι ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσουν τα συναλλαγματικά αποθέματα.

Και στις 20 του Οκτώβρη του τρέχοντος έτους, το ΔΝΤ αναμένεται να ανακοινώσει ένα εναλλακτικό του δολαρίου αποθεματικό νόμισμα, το οποίο θα… στείλει εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια που διακινούνται σε όλο τον κόσμο, κυριολεκτικά εν μία νυκτί.

Καθώς η Κίνα, η οποία διέθετε το κυρίαρχο παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα ως το 1944 (διάσκεψη του Μπρέτον Γουντς), κινείται ανοδικά στην οικονομική ιεραρχία, προσπαθεί να προωθήσει το γουάν ως εναλλακτική λύση για το αμερικανικό δολάριο.

Επί του παρόντος, η Κίνα αντιπροσωπεύει περίπου το 11 τοις εκατό του παγκόσμιου ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος, περισσότερο από το 10 τοις εκατό του παγκόσμιου εμπορίου και σχεδόν το 9 τοις εκατό του συνόλου των άμεσων ξένων επενδύσεων.

Η Κίνα μπορεί να προωθήσει το ενδιαφέρον της για το θέμα: «. . . ίσως είναι μια καλή στιγμή για τον σαστισμένο κόσμο να αρχίσει να εξετάζει την οικοδόμηση μιας αντι-αμερικανοποίησης», έγραψε ο Liu Chang στο επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Κίνας Xinhua.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...