Έπιασε τεράστιο χέλι στις ακτές της Βρετανίας !!!

Δεν πίστευε στα μάτια του ο Scott Govier όταν είδε ένα χέλι 59.5 κιλών να βρίσκεται στα δίχτυα του έξω από τις ακτές της Βρετανίας.

Έπιασε το χέλι με μάκρος μεγαλύτερο από ένα διώροφο λεωφορείο στο Plymouth, στο Devon και όταν ανέβασε φωτογραφία του στο Facebook σημείωσε «τι κτήνος!».

Ο Vic Evans κατείχε το προηγούμενο ρεκόρ Γκίνες, έχοντας πιάσει ένα εξίσου μεγάλο χέλι 6 μίλια από το Brixham στο Devon το 1995.

«Είμαι επαγγελματίας ψαράς και ήταν απλά μια κανονική ημέρα στη δουλεία όπως πάντα. Όταν τραβήξαμε τα δίχτυα, έμεινα άφωνος επειδή ήταν τόσο μεγάλο.

Ήταν ήδη νεκρό όταν το τραβήξαμε επάνω, διαφορετικά θα το είχαμε ρίξει πίσω και θα το αφήναμε να ζήσει.

Ήταν υπέροχο είδος για να το σκοτώσουμε. Το πουλήσαμε στην αγορά του Plymouth για λίγα περισσότερα χρήματα από 40 λίρες», σημείωσε ο 42χρονος.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...