ΦΡΙΚΗ !!! Ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκτέλεσε τον υπουργό άμυνας της χώρας με αντιαεροπορικό κανόνι σε δημόσια τελετή !!!

Ο υπουργός άμυνας της Β. Κορέας εκτελέστηκε σε τελετή που παρακολούθησαν εκατοντάδες αξιωματούχοι του καθεστώτος.

Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα αιτία για την εκτέλεση του ήταν το γεγονός ότι τον πήρε ο ύπνος κατά την διάρκεια εκδήλωσης στην οποία παρευρισκόταν ο ηγέτης της χώρας Κιμ Γιόνγκ Ουν.





Ο 66χρονος HyonYong-Chol, που ανακηρύχτηκε επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων της Β. Κορέας το 2012, εκτελέσθηκε με βαρύ αντιαεροπορικό πολυβόλο τις 30 Απριλίου, σε μια αιματηρή δημόσια τελετή, που σύμφωνα με πληροφορίες, μετατράπηκε σε «πανηγύρι» για εκατοντάδες αξιωματούχους που την παρακολούθησαν.



Δεν είναι η πρώτη φορά που το καθεστώς της Βορείου Κορέας επιλέγει να εκετελέσει κάποιον με αυτό τον τρόπο.

Σύμφωνα με την Βρετανική εφημερίδα Daily Mail το οπλικό σύστημα ZPU-4 έχει χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν στην Β. Κορέα για την εκτέλεση αντιπάλων του Κιμ Γιονγκ Ουν.





Αυτή η απάνθρωπη πρακτική έχει εγείρει την διεθνή κατακραυγή απέναντι στο καθεστώς της Πιον-Γιάνγκ, καθώς τα θύματα αυτών των εκτελέσεων, κονιορτοποιούνται στην κυριολεξία από την τεράστια ισχύ του αντιαεροπορικού κανονιού.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...