Έκτακτο: Φόβοι για σχέδιο αποσταθεροποίησης όλων των Βαλκανίων !!!

Σύμφωνα με πληροφορίες, με αιχμή του δόρατος τον αλβανικό εθνικισμό, υπάρχει σχέδιο αποσταθεροποίησης όλων των Βαλκανίων. 


Μεγάλη ανησυχία υπάρχει για την διαδήλωση που ετοιμάζει η αντιπολίτευση στη ΠΓΔΜ αν παρευρεθούν και Αλβανοί. Επίσης όπως δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Σερβίας Νεμπόισα Στεφάνοβιτς .

«Οι μονάδες αυτές θα είναι εκεί τις επόμενες ημέρες για να παρακολουθούν την κατάσταση επί τόπου, και θα κάνουμε τα πάντα για τους Αλβανούς τρομοκράτες που πέρασαν στο έδαφος της Σερβίας. Αυξήσαμε το επίπεδο της ετοιμότητας και έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα. 

Είμαστε σε συνεχή επαφή με τους συναδέλφους από την ΠΓΔΜ , και όχι μόνο με αυτούς. Μοιραζόμαστε μαζί τους όλες τις ενδείξεις και τις πληροφορίες », είπε ο ο ίδιος στο Σερβικό πρακτορείο ειδήσεων«Tanjug ». 

Ο δήμαρχος του Πρέσεβο Σκεντέρ Ντεστάνι εξέφρασε την ανησυχία του πως μπορεί και εκεί να υπάρξουν επεισόδια.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...