«ΓΟΝΕΙΣ ΕΞΟΡΚΙΣΤΕΣ» !!!! Έθαψαν ζωντανό το παιδί τους γιατί γεννήθηκε με «λαγόχειλο» !!!

Ζωντανό βρέθηκε ένα νεογέννητο μωρό το οποίο οι γονείς του είχαν θάψει σε νεκροταφείο στα βουνά της επαρχίας Γκουανξί στην Κίνα.
Σε πολλές κουλτούρες της Ασίας η εμφάνιση τέτοιων διαταραχών στα νεογέννητα μωρά θεωρείτε κακός οιωνός.


Ενδεχομένως οι δεισιδαίμονες γονείς να προσπάθησαν να ξορκίσουν το κακό με αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Το μωρό είχε εγκαταλειφθεί οκτώ μέρες πριν από τους γονείς του επειδή, όπως εκτιμάται, γεννήθηκε με λαγόχειλο. Βρέθηκε δε τυχαία από μια γυναίκα που μάζευε χόρτα και άκουσε το κλάμα του.

Η γυναίκα νόμισε ότι το βουνό είναι στοιχειωμένο και έτρεξε για βοήθεια σε παραπλήσιο βουδιστικό ναό. Για καλή τύχη του βρέφους, ο 75χρονος μοναχός που έσπευσε στο σημείο κατάλαβε πως δεν υπήρχε τίποτα μεταφυσικό και κάλεσε την αστυνομία, η οποία εντόπισε το βρέφος θαμμένο πέντε εκατοστά κάτω από το έδαφος μέσα σε ένα χάρτινο κουτί μέσα σε κουβέρτες, σε ένα σημείο όπου υπάρχουν πολλοί τάφοι χωρίς ταφόπλακες.

Το βρέφος μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου, λόγω της κακής του κατάστασης χρειάστηκε να μείνει σε θερμοκοιτίδα για μέρες. Όπως μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα, την ώρα που οι γιατροί καθάριζαν το σώμα του από τα χώματα, το βρέφος έβηξε και έβγαλε από το στόμα του χώμα που είχε καταπιεί όλες αυτές τις μέρες που βρισκόταν θαμμένο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το μωρό κατάφερε να επιβιώσει επειδή το νερό της βροχής που έπεφτε στην περιοχή του παρείχε επαρκώς υγρό περιβάλλον. Αρκετές ημέρες μετά τη νοσηλεία του στη ΜΕΘ η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε και έτσι βγήκε από τη θερμοκοιτίδα.

«Το μωρό θάφτηκε ανάμεσα σε πολλούς τάφους χωρίς στοιχεία και βρέθηκε ζωντανό, οπότε πρέπει να είναι ευλογημένο», είπε στους δημοσιογράφους ο ιερέας που το βρήκε.

Οι έρευνες των αρχών οδήγησαν στους γονείς του, ένα νεαρό ζευγάρι από κοντινό χωριό. Η αστυνομία συνέλαβε αρκετούς ανθρώπους που συνδέονται με την υπόθεση του βρέφους, ανάμεσά τους τη γιαγιά του και τρεις συγγενείς. Οι γονείς ωστόσο – που έχουν άλλη μία κόρη – δεν προσήχθησαν λόγω έλλειψης στοιχείων.

Όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ η South China Morning Star, τα περιστατικά εγκατάλειψης βρεφών στην Κίνα πληθαίνουν και οι δημοτικές αρχές προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση ανοίγοντας κέντρα φιλοξενίας για φτωχά και άρρωστα παιδιά που οι γονείς τους τα εγκαταλείπουν.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...