ATHENS

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Η ΖΩΗ !!! Ποιος αξιωματικός την είδε και δεν τη φοβήθηκε !!!

Την έντονη αντίδραση της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου προκάλεσε η απόφαση της αστυνομίας να ανακόψει στο ύψος της Βουλής την πορεία γιατρών και εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία.

Η κ. Κωνσταντοπούλου οργισμένη κατευθύνθηκε προς το μέρος του και τον ρώτησε κατ” αρχήν σε ποιά υπηρεσία ανήκει. Όταν εκείνος της είπε ότι ανήκει στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Αθηνών ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Μου κατήγγειλαν πολίτες οι οποίοι διαμαρτύρονται για την κατάσταση στα νοσοκομεία ότι δεν τους αφήσατε να περάσουν. Από ποιόν έχετε εντολή; Εγώ έχω δώσει εντολή η Βουλή να είναι ανοικτή σε όποιον θέλει να διαμαρτυρηθεί και οι πολίτες να καταθέτουν ψήφισμα διαμαρτυρίας. Για ποιόν λόγο έχει δημιουργηθεί αυτή η κατάσταση;

Αστυνομικός: Τι να σας πω. Εγώ εντολές έχω πάρει…

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Από ποιον;

Αστυνομικός: Από το κέντρο επιχειρήσεων

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Να κλείσετε την πρόσβαση την Βουλή; Δεν έχετε το δικαίωμα! Δεν έχετε το δικαίωμα κύριε αστυνομικέ. Γιατί εμένα η δική μου εντολή είναι η Βουλή να είναι ανοικτή. Να μην κλείνει ο δρόμος. Δεν μπορεί οι άνθρωποι που εργάζονται στα νοσοκομεία να μην μπορούν να περάσουν και να γίνεται αυτή η εικόνα. Μα ποιόν ενημερώσατε για να κάνετε αυτή την πρόταση; Η εικόνα αυτού του φρουρίου… Δεν μπορείτε να κόβετε τον δρόμο σε μια πορεία που διέρχεται από την Βουλή.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.