Αυξάνονται οι καρκινοπαθείς !!! Μειώνεται το προσωπικό !!! Τραγική κατάσταση στο Θεαγένειο !!!

Tη στιγμή που ο αριθμός των καρκινοπαθών αυξάνεται, το προσωπικό του Θεαγενείου έχει μειωθεί κατά 240 άτομα, είναι κλειστές 28 κλίνες από τις 350 που διαθέτει το νοσοκομείο ενώ μειώθηκε και ο προϋπολογισμός του φαρμακείου του κατά 4 εκατομμύρια, με αποτέλεσμα να προμηθεύονται οι ασθενείς τα αντικαρκινικά φάρμακα από το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ!

Τα παραπάνω κατείγγειλε η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου, Αθηνά Γραμματικοπούλου, μιλώντας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν συνταξιούχοι, κάθε Τετάρτη, στην Αριστοτέλους.

"Η πρόληψη είναι ανύπαρκτη και με τον χαμό που έγινε στην πρωτοβάθμια φροντίδα, με τις δομές που κλείσανε το προηγούμενο διάστημα, ο κόσμος που δεν μπορεί να πληρώνει και αμελεί την υγεία του, έρχεται στον γιατρό, όταν έχει ήδη διαγνωστεί και είναι προχωρημένη η κατάσταση. Όλα αυτά μας δείχνουν ότι θα είναι πολύ δύσκολα το επόμενο διάστημα.

Πρέπει άμεσα να δοθεί γενναία χρηματοδότηση στους προϋπολογισμούς των νοσοκομείων" επισήμανε η κ. Γραμματικοπούλου.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...