Νεκρός ο υπαρχηγός του Ισλαμικού Κράτους !!!

Ο υπαρχηγός του Ισλαμικού Κράτους σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια αμερικανικού βομβαρδισμού στο βόρειο Ιράκ, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας του Ιράκ.

«Ο Αμπού Αλλά αλ- Αφάρι βρισκόταν σε τζαμί κοντά στην πόλη Ταλ Αφάρ μαζί με δεκάδες 'αξιωματούχους', όταν συμμαχικός σχηματισμός άνοιξε πυρ κατά του στόχου», εξήγησε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας, Τασίν Ιμπραήμ.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έκαναν λόγό για προσωρινή ανάληψη της ηγεσίας του ΙΚ από τον Μουσταφα Μοχάμεντ.

Το υπουργείο ανέβασε στο youtube βίντεο από τον βομβαρδισμό.

Εκπρόσωπος του αμερικανικού Πενταγώνου, δήλωσε ότι αν και η είδηση «έχει κυκλοφορήσει», δεν υπάρχει ακόμη κάποια επιβεβαιώση.

Την προηγούμενη εβδομάδα, το Στέητ Ντιπάρτμεντ προσέφερε αμοιβή 7 εκατομμυρίων δολαρίων για πληροφορίες σχετικά με τον Αμπντούλ Ραμάν Μουσταφά αλ-Καιντούλι, που οι ιρακινές αρχές είχαν ταυτοποιήσειμε τον εξτρεμιστή «Αφάρι».





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...