ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Δείτε με ποιόν τρόπο σπείρα αδειάζει σπίτια των Βορείων Προαστίων !!!


Μεγάλη απάτη φαίνεται να έχει στήσει σπείρα που δραστηριοποιείται στα Βόρεια Προάστια. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κακοποιοί χτυπούν κουδούνια σπιτιών και υποκρίνονται πως είναι τεχνικοί της ΔΕΗ, ενώ στην ουσία μπαίνουν και αδειάζουν ολόκληρα τα σπίτια.

Πιο συγκεκριμένα, μια 35χρονη που έπεσε θύμα των ληστών, ανέφερε σε συνέντευξη της, στην εφημερίδα Espresso:

«Ήταν λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι και μόλις είχα επιστρέψει σπίτι μου. Τότε μου χτύπησαν το κουδούνι, Από την κάμερα είδα δύο άνδρες με γυαλιά ηλίου και μουστάκια. Μου είπαν ότι είναι από τη ΔΕΗ και μου έδειξαν ένα έγγραφο στην κάμερα. 

Συγκεκριμένα μου είπαν πως έχει βλάβη το ρολόι μου και πρέπει να δουν τον πίνακα του σπιτιού μου για διαρροή. Εγώ δεν ξέρω από αυτά και άνοιξα, καθώς ο τελευταίος λογαριασμός της ΔΕΗ θεωρούσα πως ήταν λίγο “τσιμπημένος”». 

Η ίδια αναφέρει πως την σημάδεψαν με όπλα και συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω εάν ήταν αληθινά ή ψεύτικα τα πιστόλια, αλλά εκεί δεν το ρισκάρεις. 

Μου πήραν χρήματα, κοσμήματα και δύο κινητά τηλέφωνα. Από την Αστυνομία μου είπαν πως έχουν κι άλλα περιστατικά στην περιοχή».

Όπως γνωστοποίησαν οι ελληνικές αρχές, οι δράστες παρακολουθούν αρχικά το θύμα που έχουν βάλει στο στόχο, ενώ στη συνέχεια μαζεύουν πληροφορίες για να χτυπήσουν την κατάλληλη στιγμή.

Εάν σας χτυπήσει την πόρτα κατά αυτόν τον τρόπο, σκεφτείτε καλά αν θα του ανοίξετε!



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...