Σε κατάσταση συναγερμού η Κόστα Ρίκα μετά από ναυάγιο με χημικά στα ανοικτά των ακτών της !!!

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκε η Κόστα Ρίκα όταν ένα πλοίο που κουβαλούσε περίπου 180 τόνους Νιτρικής Αμμωνίας, βούλιαξε στον Ειρηνικό κοντά στις ακτές της χώρας.
Η κυβέρνηση οριοθέτησε την απαγορευμένη περιοχή σε έκταση περίπου 100 χλμ από την ακτή της τουριστικής πόλης Πουνταρένας και έδωσε εντολή στους κατοίκους και τους τουρίστες να αποφύγουν την παραλία και το ψάρεμα.

Παρά τον αρχικό πανικό, η υπηρεσία εκτάκτων περιστατικών της Κόστα Ρίκα, ανακοίνωσε λίγο αργότερα, πως δεν βρέθηκαν, παρά ίχνη από την κρυσταλλική χημική ουσία, κάτι που καθιστά το κολύμπι, κατά τι ασφαλές, αλλά το ψάρεμα απαγορεύεται για άλλες 72 ώρες.

Πέραν όλων αυτών έχει ξεκινήσει ενδελεχής έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος που αναμένεται να φέρει αποτελέσματα σύντομα.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...