ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!! Δανειστές προς Τσίπρα: «Να πάρετε σκληρότερα μέτρα και να είναι μόνιμα» !!!

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές.

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιούνται συνεχείς συσκέψεις προκειμένου να οριστικοποιηθούν τα μέτρα εκείνα που θα ξεκλειδώσουν τη συμφωνία -ούτως ώστε να σταματήσει το μαρτύριο της σταγόνας και να ανοίξουν οι στρόφιγγες της Ευρώπης- το Bloomberg επικαλούμενο δηλώσεις Ευρωπαίου αξιωματούχου αποκαλύπτει ότι οι δανειστές ζητάνε πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα τουλάχιστον 3 δισ. ευρώ.

Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, αυτά τα μέτρα πρέπει να ληφθούν μέχρι το τέλος του έτους προκειμένου να καλυφθούν οι κατώτατοι αποδεκτοί στόχοι των δανειστών. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, πρόκειται για μέτρα μόνιμου χαρακτήρα! Σύμφωνα με οικονομικούς ανάλυτες τέτοια μέτρα θα μπορούσαν να είναι π.χ. το κλείσιμο οργανισμών που δεν αποδίδουν, περικοπές δαπανών, μείωση μισθών και συντάξεων κλπ.

Την ίδια στιγμή, στο δημοσίευμα περιλαμβάνονται και δηλώσεις δεύτερου αξιωματούχου ο οποίος επισημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στις διαπραγματεύσεις στον τομέα των εργασιακών και των συντάξεων.

Στο μεταξύ, σήμερα το απόγευμα αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου το κυβερνητικό συμβούλιο υπό τον Αλέξη Τσίπρα.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...