Τι δείχνουν τα Μερομήνια για το φετινό καλοκαίρι !!!

Τα γνωστά μερομήνια σε όλους, δείχνουν τι καιρό θα έχουμε φέτος το καλοκαίρι!!

Το Greek-Weather.Org, αναφέρει πως τα μερομήνια δεν δείχνουν ακριβώς τι καιρό θα έχουμε αλλά δίνουν μία γενική τάση του καιρού.

Ιούνιος 2015

Ο μήνας Ιούνιος θα κυλήσει πολύ ζεστός με ημέρες που θα έχει καύσωνα ιδιαίτερα το διάστημα από της 16 με 18 του μήνα και μετά μέχρι και το τέλος του, φαίνεται ότι θα έχει αρκετές ζεστές ημέρες. Στα μέσα του μήνα βέβαια θα έχουμε κάποια μελτέμια. Κάποιες καταιγίδες θα έχουμε λόγο αστάθειας το διάστημα 16 με 18 του μήνα στα ορεινά της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας.

Ιούλιος 2015

Πολύ ζεστός θα κυλήσει και ο μήνας Ιούλιος, ιδιαίτερα στα μέσα του μήνα θα μας κάνει και καύσωνες . Κάποιες καταιγίδες η μπόρες λόγο αστάθειας ίσως σημειωθούν στα γύρο ορεινά το διάστημα 17 με 20 του μήνα. Στα τέλη του όμως αναμένεται να δροσίσει λίγο.

Αύγουστος 2015

Τέλος ο μήνας αυτός θα κυλίσει με αρκετά ζεστό καιρό και 2-3 καύσωνες περίπου κυρίως στις πρώτες 20 μέρες του μήνα. Άστατος με καταιγίδες θα κυλίσει ο καιρός το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, με πτώση της θερμοκρασίας.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...