Τσίπρας: "Θα κόψουμε την κόκκινη κλωστή που συνδέει ΜΜΕ, Τράπεζες, Κυβέρνηση" !!!

Τις προθέσεις του να σταματήσει τις "αμαρτωλές" σχέσεις μεταξύ ΜΜΕ και κράτους, εξέφρασε μιλώντας στην Ώρα του Πρωθυπουργού ο Αλέξης Τσίπρας, παρομοιάζοντας παράλληλα το τι συνέβη στην Ελλάδα με τα ΜΜΕ με τη μετάβαση της Σοβιετικής Ένωσης στον καπιταλισμό.

"Είναι αδιανόητο να συνδέεται η ρύθμιση του πλαισίου λειτουργίας των καναλιών με τον έλεγχο του περιεχόμένου" είπε και συμπλήρωσε: "Αν δεν είναι το πλαίσιο των ΜΜΕ διαφανές και ξεκάθαρο τότε εκεί μπορεί να δημιουργηθεί μια omerta, εκεί είναι ο ορισμός της διαπλοκής, προκειμένου να διασφαλίσει προνομιακή μεταχείριση.

Υπάρχει το τρίγωνο αμαρτίας. Δανειοδοτούσαν ΜΜΕ κι όχι επιχειρήσεις, στήριζαν κυβέρνηση και δεν ασκούνταν έλεγχος στις τράπεζες που έδιναν. Θα κλείσουμε τον κύκλο της διαπλοκής και συναλλαγής.

Θα κόψουμε την κόκκινη κλωστή που συνδέει ΜΜΕ, Τράπεζες Κυβέρνηση. Αν μια επιχείρηση ΜΜΕ είναι υγιής, έχει πληρώσει άδειες είναι εν τάξει με τις τράπεζες τότε δεν έχει λόγο να αυτολογοκρίνεται".


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...