ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ… ΙΠΠΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ !!! Μετά το Μαξίμου, «ρουκέτες» και από Φίλη, Βίτσα και Αυγή !!!

Νέες διαστάσεις παίρνει καθημερινά ο επίθεση της κυβέρνησης προς τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

Αυτή τη φορά αφορμή ήταν ο λογαριασμός μέσω του οποίου βρέθηκαν τα χρήματα για να καταβληθεί η τελευταία δόση του ΔΝΤ, καθώς όπως δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας για την ύπαρξη του λογαριασμού η κυβέρνηση ενημερώθηκε τον Απρίλιο από την Κριστίν Λαγκάρντ. «Δεν λειτουργεί υποβοηθητικά» δήλωσε ο ίδιος αναφερόμενος στον κ. Στουρνάρα.

«Τον Απρίλιο μάθαμε από την κυρία Λαγκάρντ την ύπαρξη του λογαριασμού ενώ ο κ. Στουρνάρας μας ενημέρωσε τις τελευταίες μέρες. Υπάρχει πρόβλημα. Δεν λειτουργεί υποβοηθητικά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βίτσας μιλώντας στον Αθήνα 9,84 τονίζοντας ότι γενικά οι διοικητές οργανισμών και υπηρεσιών δεν πρέπει να ενεργούν με βάση την ιδεολογική τους άποψη ή την πολιτική τους εμμονή.

Την ίδια στιγμή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης με συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο» επεσήμανε: «Υπάρχει πρόβλημα με τον Γ. Στουρνάρα, καθώς φαίνεται να υποσκάπτει τις διαπραγματεύσεις της χώρας και να λειτουργεί ως πολιτικός αντίπαλος, πέρα από τις αρμοδιότητές του ως Διοικητή της ΤτΕ». Πρόσθεσε μάλιστα πως «δεν είναι δυνατόν ο αρχιτραπεζίτης της χώρας στο πλαίσιο αυτών των σκληρών διαπραγματεύσεων να υπονομεύει, ουσιαστικά, την κυβέρνηση
λειτουργώντας ως αντιπολίτευση».

Το πρωτοσέλιδο της Αυγής

Στο μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί ότι η εφημερίδα Αυγή (κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ) κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο «Η ΤτΕ «όργανο» κατά της κυβέρνησης. Υπόλογος ο Στουρνάρας».




πως αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Διπλά εκτεθειμένος βρίσκεται ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος μετά την παραδοχή ενός εκ των παραληπτών του e-mail που απεστάλη από το τμήμα επικοινωνίας της τράπεζας με επιλεγμένα οικονομικά στοιχεία έτσι ώστε να εμφανίζεται μια εικόνα «κατάρρευσης» όσο κρατούν οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές.

Διπλά εκτεθειμένος διότι, μετά την παραδοχή των δημοσιογράφων Θ. Τσεκούρα και Έλλης Στάη ότι έλαβαν το e-mail από την ΤτΕ, η «διάψευση» του Σαββάτου καθίσταται μετέωρη, ενώ η άρνηση του να δώσει ουσιαστικές εξηγήσεις σημαίνει ότι αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη του «παιχνιδιού» εις βάρος της διαπραγματευτικής θέσης της κυβέρνησης και υπέρ της αντίστοιχης των δανειστών».




ΠΗΓΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...