Προς «ηρωική έξοδο» ο Λαφαζάνης, εκτός και ο Βαρουφάκης !!!

Σε τροχιά ηρωικής εξόδου από την κυβέρνηση βρίσκεται η Αριστερή Πλατφόρμα του υπουργού Παραγωγικής Ανσυγκρότησης Παναγιώτη Λαφαζάνη μετά την διαφαινόμενη πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα να υιοθετήσει τις σκληρές απαιτήσεις των δανειστών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», πολλοί βουλευτές στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας, τον προτρέπουν να διαβεί την πόρτα της κυβερνητικής εξόδου προκειμένου να «μην λερώσει τα χέρια του» βάζοντας την υπογραφή του σε μια «επαίσχυντη» συμφωνία. Είτε όμως αποχωρήσει είτε όχι, το θέμα του ανασχηματισμού είναι στις προθέσεις του πρωθυπουργού καθώς θα πρέπει να βρει τα κατάλληλα πρόσωπα που θα εγγυηθούν την τήρηση της συμφωνίας με τους δανειστές.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο μικροσκόπιο θα μπει και η σύνθεση του οικονομικού επιτελείου, ενώ η θέση του Βαρουφάκη έχει πλέον καταστεί επισφαλής, μετά την υποβάθμισή του στην ομάδα διαπραγμάτευσης. Για τη θέση δε του υπουργού Οικονομικών εξετάζεται η περίπτωση του Γ. Σταθάκη, ή η τοποθέτηση εξωκοινοβουλευτικού προσώπου. Ήδη έχουν γίνει εισηγήσεις για τον πρώην τσάρο της οικονομίας Νίκο Χριστοδουλάκη που διατηρεί άψογες σχέσεις με το Μέγαρο Μαξίμου.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...