Ο Μπιλ Κλίντον θα ξαναμετακομίσει στον Λευκό Οίκο αν το θέλει η Χίλαρυ !!!

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον είπε χτες ότι θα ξαναμετακόμιζε στον Λευκό Οίκο αν η σύζυγός του Χίλαρυ κέρδιζε τις επόμενες εκλογες, "αν μου το ζητούσε".

Σε απόσπασμα από συνέντευξη που έδωσε στο κανάλι CBS και την εκπομπή του Ντέιβιντ Λέττερμαν, ο Κλίντον, που ήταν πρόεδρος από το 1993 έως το 2001, ερωτήθηκε πώς θα εκτιμούσε τις πιθανότητες να μετακόμιζε πίσω στην προεδρική κατοικία.

"Πρώτα απ΄όλα, η Χίλαρυ πρέπει να κερδίσει το χρίσμα του κόμματος. Αν κερδίσει το χρίσμα, τότε πρέπει να κερδίσει τις εκλογές", είπε ο πρώην πρόεδρος για τη σύζυγό του, που ηγείται στη μάχη για το χρίσμα των Δημοκρατικών για πρόεδρο το 2016. "Αν κερδίσει τις εκλογές, οι πιθανότητες είναι 100 τοις εκατό να ξαναμετακομίσω εκεί... Αν μου το ζητήσει", είπε στο ακροατήριο της εκπομπής, που ξέσπασε σε γέλιο.

Και πρόσθεσε, "Σύμφωνα με την εμπειρία μου από τότε που έφυγα από τον Λευκό Οίκο, όταν ο πρόεδρος από οποιοδήποτε από τα δύο κόμματα σου ζητάει κάτι, λες ναι. Οπότε, ελπίζω να μου κάνει την πρόσκληση".


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...