Ο Κιμ Γιονγκ Ουν δολοφόνησε με δηλητήριο τη θεία του !!!

Ο ηγέτης της Βορείου Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν φέρεται να διέταξε τη δολοφονία της θείας του με δηλητήριο πριν από έναν χρόνο.

Την καταγγελία έκανε στο CNNένας Βορειοκορεάτης που κατάφερε να φύγει από τη χώρα, ο οποίος αν και διατήρησε κρυφή την ταυτότητά του ανέφερε ότι διετέλεσε επί χρόνια ανώτερος κυβερνητικός υπάλληλος.

Ο ηγέτης της Β. Κορέας διέταξε τη δολοφονία της θείας του, Κιμ Κιονγκ Χούι τον Μάιο του 2014 λίγους μόνο μήνες αφού εκτέλεσε τον σύζυγό της, Τζανγκ Σονγκ Θαέ.

Μέχρι στιγμής υπήρχαν διάφορες φήμες για τη θεία του δικτάτορα, καθώς δεν είχε εμφανιστεί ποτέ σε φωτογραφίες και βίντεο από τον Σεπτέμβριο του 2013 απ’όταν δολοφονήθηκε ο σύζυγός της.

«Η Κιμ Κιόνγκ Χούι ήταν έξαλλη μετά το θάνατο του συζύγου της. Εξαφανίστηκε. Φρουροί φύλασσαν το σπίτι της και για μήνες εξέφραζε την οργή της», ανέφερε ο πρώην αξιωματούχος στο CNN.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει διατάξει το θάνατο τουλάχιστον 15 ανώτερων αξιωματούχων μέσα στο 2015 σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες της Νοτίου Κορέας.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...