Κόβει την ανάσα !!! Στον Πειραιά το τρίτο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου με τις 2.090 καμπίνες και τα 1.500 μέλη του πληρώματος !!!

To κρουαζιερόπλοιο «QUANTUM OF THE SEAS» της εταιρίας Royal Carribean International (RCI) και τον καπετάνιο κ.Srecko “Felix” Ban, επισκέφθηκε σήμερα το λιμάνι του Πειραιά!

Το Quantum of the Seas, το τρίτο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο, ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στην RCI τον Οκτώβριο του 2014, ενώ το παρθενικό του ταξίδι ξεκίνησε στις 2 Νοεμβρίου 2014. Έχει μήκος 347 μέτρα, 2090 καμπίνες, με μέγιστη χωρητικότητα 4.905 επιβατών και πλήρωμα 1500 ατόμων.


Αποτελεί το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που πλέει στα νερά της Μεσογείου και το μεγαλύτερο που επισκέπτεται ως νεότευκτο το λιμάνι του Πειραιά.

Το Quantum of the Seas, θα ελλιμενιστεί και θα εξυπηρετηθεί από τον ΟΛΠ Α.Ε. στο Διεθνή Σταθμό Επιβατών Β’ (Θεμιστοκλής).







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...