Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 17-5-2015 !!!

Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι και μετά οι οποίες θα δώσουν λίγους όμβρους στα βόρεια ορεινά, περιμένουμε την Κυριακή 17 Μαΐου 2015. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες παραμένουν ευνοϊκές για ήπια μεταφορά Αφρικανικής σκόνης.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 32 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 16 έως 28 βαθμούς στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου, αλλά στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, και στο Ιόνιο νότιοι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και στα ανοικτά ισχυροί 6 μποφόρ.

Καλό και ζεστό καιρό με περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας πρόσκαιρα θα αυξηθούν, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...