Τρία εκατ. ευρώ σε 10 μέρες από τη λίστα Λαγκάρντ μάζεψαν οι εισαγγελείς !!!

Τελικά αποδίδει (;) καρπούς η δουλειά των αρχών από την αποκαλούμενη λίστα Λαγκάρντ. Οι καρποί εν προκειμένω βέβαια είναι ζεστό χρήμα στο δημόσιο ταμείο, το οποίο εισρέει πλέον αφού είναι προφανής η διάθεση και θέληση των εισαγγελικών αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες δέκα ημέρες μόνο η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας έχει κατορθώσει να συγκεντρώσει 3.000.000 ευρώ. Πρόκειται για χρήματα που έχουν καταβάλει πρόσωπα που περιλαμβάνονται στην περιβόητη λίστα Λαγκάρντ και ελέγχονται από τις δικαστικές αρχές με βάσει διασταυρώσεις και ελέχγους στους λογαριασμούς και τις δηλώσεις τους από το 2000-2013.

Χαρακτηριστική περίπτωση ο διευθύνων σύμβουλος Ελάκτωρ, Λεωνίδας Μπόμπολας ο οποίος πριν από μερικές ημέρες κατέβαλε το ποσό των 1.866.000 ευρώ προκειμένου να τακτοποιήσει την οικονομική του οφειλή στο Δημόσιο, ενώ ένας άλλος επιχειρηματίας κατέβαλλε στις 30 Απριλίου άλλες 500.000 ευρώ. Τα υπόλοιπα χρήματα μοιράστηκαν άλλοι δυο επιχειρηματίες για τους οποίους ακολουθήθηκε η συγκεκριμένη διαδικασία. Δηλαδή 4 περιπτώσεις έφεραν 3 εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο!



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...