ΘΑΥΜΑ! Θεϊκό σημάδι στις Λιβανάτες…!!!!!

Έναν ανθρώπινο σκελετό έφερε στην επιφάνεια η πίστη μιας γυναίκας, η οποία έβλεπε οράματα τα οποία την οδηγούσαν σε συγκεκριμένο σημείο. Η ανακάλυψη της γυναίκας από τις Λιβανάτες έχει αναστατώσει τα τελευταία 24ωρα την τοπική κοινωνία και οι κάτοικοι εκεί κάνουν λόγο για θεϊκό σημάδι στην περιοχή τους και για θαύμα.

 Για να πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή, σύμφωνα με πληροφορίες της ηλεκτρονικής εφημερίδας efthia.gr, εδώ και πολλούς μήνες μια γυναίκα γνωστής οικογένειας και κάτοικος των Λιβανατών έβλεπε στο όνειρό της μια ανδρική φιγούρα που της μιλούσε και την καθοδηγούσε να πάει σε συγκεκριμένο σημείο, στο Εξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου του Φουστανελά, που βρίσκεται στα δυτικά της κωμόπολης. Ο άνδρας αυτός που οραματιζόταν ζητούσε από τη γυναίκα να σκάψει στο συγκεκριμένο σημείο και τον βγάλει από τη γη και στη συνέχεια να μεταφέρει τα οστά Του σε άλλον Ιερό Ναό -του Αγίου Γεωργίου Λιβανατών. 

Η γυναίκα -που δεν μπορούσε να ησυχάσει- ενημέρωσε συγγενικά της πρόσωπα για όλα αυτά. Εκείνα την προέτρεψαν να πάει για να βρει γαλήνη. Πράγματι, μετέβησαν στο εξωκκλήσι δίπλα στο ιερό του ναΐσκου, όπου υπήρχαν λουλούδια. Έσκαψαν και βρήκαν ανθρώπινο σκελετό. Συγκλονισμένοι από την ανακάλυψή τους, καθάρισαν τα οστά με επιμέλεια και τα μετέφεραν στην Εκκλησία του Αγ. Γεωργίου στις Λιβανάτες, όπου ήδη φυλάσσονται. 

Αποστάσεις κρατά η μητρόπολη...

 Το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο lamiastar, σε εκτενές ρεπορτάζ που έκανε, αναφέρει ότι η μητρόπολη κρατά αποστάσεις από το θέμα. Ωστόσο, οι κάτοικοι της περιοχής ήδη πιστεύουν ότι πρόκειται για οστά του Αγίου. Με περίσκεψη χειρίζεται το θέμα η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας, με τον μητροπολίτη Νικόλαο να υποστηρίζει ότι είναι πολύ νωρίς για να μιλήσει κάποιος για θεϊκό σημάδι ή όχι. Η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη, είπε ο μητροπολίτης, σε τηλεφωνική επικοινωνία με το STAR και τη δημοσιογράφο Μαρία Τσατζαλή, ενώ θα υπάρξει ανακοίνωση προσεχώς, αφού μελετηθούν όλα τα στοιχεία, αρχής γενομένης από την ιστορία που χαρακτηρίζει το μικρό εξωκκλήσι όπου βρέθηκαν τα οστά. 

 Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση για όλα τα παραπάνω, αλλά η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη και τα οστά αποτελούν το βασικό θέμα συζήτησης, με τους κατοίκους να κάνουν λόγο για θαύμα το οποίο συνέβη λίγο πριν από την εορτή του Αγίου Γεωργίου Λιβανατών (Μεγαλομάρτυρος). Σήμερα που εορτάζεται η χάρη Του, αναμένεται προσέλευση χιλιάδων πιστών στην περιοχή για προσκύνημα, τόσο μέσα στις Λιβανάτες όσο και στο εξωκκλήσι όπου βρέθηκαν τα οστά.

 Ωστόσο ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι αποκαλύφθηκαν οστά και η Αστυνομία της περιοχής δηλώνει άγνοια για το γεγονός, ενώ σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να έχουν επιληφθεί οι Αρχές, καθώς, αν δεν είναι «θαύμα», ο σκελετός μπορεί να είναι προϊόν εγκληματικής ενέργειας και δεν μπορεί το οποιοδήποτε… όραμα και θρησκευτικό πιστεύω να αλλοιώνει στοιχεία! 





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...