Μεγάλη ανησυχία προκαλεί η έξαρση της γρίπης… Τους 18 έφτασαν οι νεκροί !!!!

Οι ασθενείς που έχουν νοσηλευθεί σε ΜΕΘ είναι συνολικά 60 από τους οποίους 30 εξακολουθούν να παρακολουθούνται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας .


Στην πρώτη φάση έξαρσης της γρίπης βρίσκεται η Ελλάδα, που σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία 18 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις επιπλοκές της. 

Οι ασθενείς που έχουν νοσηλευθεί σε ΜΕΘ είναι συνολικά 60 από τους οποίους 30 εξακολουθούν να παρακολουθούνται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. 

 «Ο αποτελεσματικότερος τρόπος πρόληψης της εποχικής γρίπης, είναι ο εμβολιασμός, που καλύπτει σε ποσοστό περίπου 80% τους εμβολιασθέντες» αναφέρεται σε εγκύκλιο του υπουργείου Υγείας που εστάλη σε όλες τις υγειονομικές υπηρεσίες της χώρας. 



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...