Εντοπίστηκε ο οδηγός του ταξί που μετέφερε τον 69χρονο με MERS !!!!!!!!!

Είχε πάει για διακοπές του Πάσχα και είχε κλειστό το κινητό... 


 Εντοπίστηκε ο οδηγός του ταξί, που μετέφερε τον 69χρονο με MERS και άμεσα πρόκειται να οδηγηθεί στο νοσοκομείο για να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί αν έχει προσβληθεί κι εκείνος από τον θανατηφόρο ιό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός βρισκόταν εκτός Αθηνών και είχε κλειστό το κινητό του, γεγονός που έκανε δύσκολο τον εντοπισμό του. 

Ωστόσο ο 69χρονος Έλληνας που ζούσε στην Σαουδική Αραβία, μεταφέρθηκε στην εντατική μονάδα, καθώς η υγεία του βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ έχουν γίνει και οι απαραίτητες εξετάσεις στη σύζυγό του, όπου βγήκαν αρνητικές, αλλά η γυναίκα παραμένει σε καραντίνα όπως και όσοι κάθονταν κοντά του στην πτήση από τη Σαουδική Αραβία προς την Ελλάδα. 



 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...