Δορυφόρος εντόπισε 122 αντικείμενα στον Ινδικό ωκεανό!!!!!Ίσως ανήκουν στο χαμένο Boeing!!!!!!!

Νέες δορυφορικές φωτογραφίες εμφανίζουν περισσότερα από 100 επιπλέοντα αντικείμενα στον Ινδικό Ωκεανό που μπορεί να είναι συντρίμμια του εξαφανισμένου Boeing Ένας δορυφόρος εντόπισε 122 αντικείμενα στον Ινδικό Ωκεανό τα οποία πιθανώς ανήκουν στο αεροπλάνο των Μαλαισιανών αερογραμμών. 


 Το αντικείμενα είναι μεταξύ ενός και 23 μέτρων. Οι έρευνες επικεντρώνονται σε ένα θαλάσσιο κομμάτι δυόμιση χιλιάδων χιλιομέτρων στον Ινδικό Ωκεανό, νοτιοδυτικά του Περθ, όπου εικάζεται πως συνετρίβη το αεροπλάνο. Οι δορυφορικές εικόνες ελήφθησαν την Κυριακή 23 Μαρτίου από την εταιρεία Airbus Defence and Space, η οποία εδρεύει στη Γαλλία.

 Ο κινέζος πρωθυπουργός Λι Κετσιάνγκ κάλεσε τη Μαλαισία να παράσχει περισσότερες πληροφορίες για το αεροπλάνο το οποίο εξαφανίστηκε από τα ραντάρ λίγη ώρα μετά την απογείωσή του από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ στις 8 Μαρτίου. 

Αυτή είναι η τέταρτη φορά που φωτογραφίες από δορυφόρο εμφανίζουν πιθανά συντρίμμια του Μπόινγκ σε ένα απομακρυσμένο τμήμα του Ινδικού Ωκεανού, σχεδόν 2.500 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Περθ της Αυστραλίας και εικάζεται ότι ανήκουν στο εξαφανισμένο αεροπλάνο, αλλά αυτή τη φορά τα ευρήματα θεωρούνται τα πιο αξιόπιστα. 




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...