Σε τραγική κατάσταση ο Ίαν Θόρπ – Τον εντόπισαν υπό την επήρεια φαρμάκων ξημερώματα σε δρόμο του Σίδνεϊ!!!!

Ένας νεαρός ξύπνησε από θόρυβο έξω από το σπίτι του και είδε έναν άνδρα να προσπαθεί να “ανοίξει” ένα φορτηγό. Αμέσως σήμανε τον συναγερμό και κάλεσε την αστυνομία.


 Οι αστυνομικοί έκπληκτοι όταν έφτασαν επι τόπου αντίκρισαν τον Ολυμπιονίκη Ιαν Θορπ να κακή κατάσταση. Δεν έμοιαζε να έχει καν επαφή με την πραγματικότητα Ήταν τρεις τα ξημερώματα όταν καταγράφηκε το περιστατικό στο προάστιο Πανανία του Σίδνεϊ της Αυστραλίας. 

 Οι αστυνομικοί οδήγησαν τον Ίαν Θορπ τελικά στο νοσοκομείο καθώς καταγγελία σε βάρος του δεν έγινε. 

 Ο εκπρόσωπος του αθλητή είχε πει ότι είχε εισαχθεί σε κλινική για να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη από την οποία έπασχε μετά την αποτυχία του να επανέλθει στον υγρό στίβο και να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 Έτσι είναι άγνωστο , αν όχι περίεργο, πως βρέθηκε να περιφέρεται στο δρόμο... Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αυστραλός κολυμβητής τα ξημερώματα σήμερα ήταν υπό την επήρεια παυσίπονων και αντικαταθλιπτικών φαρμάκων που ίσως ήταν και η αιτία να χάσει την επαφή του με το περιβάλλον.

 Ο 31χρονος ολυμπιονίκης εισάγεται για δεύτερη φορά μέσα σε μερικές ημέρες στο νοσοκομείο. 




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...