Κατεδάφιση καμένων ακινήτων στο Μάτι αρχίζουν την Δευτέρα οι Αρχές !


Την κατεδάφιση καμένων ακινήτων που έχουν κριθεί ακατάλληλα από τους μηχανικούς αρχίζουν την Δευτέρα οι Αρχές, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Οι κατεδαφίσεις θα αρχίσουν στον οικισμό Μάτι, και στη συνέχεια θα επεκταθούν στον Νέο Βουτζά.

Πρώτο μέλημα είναι να κατεδαφιστούν κτίσματα που θεωρούνται επικίνδυνα για τους πεζούς.

Έως και την Πέμπτη τα συνεργία του υπουργείου Υποδομών είχαν χαρακτηρίσει «κόκκινα» 841 σπίτια σε όλες τις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής, εκ των οποίων τα 662 στα ανατολικά, όπου βρίσκεται και το Μάτι.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως θα εκπονηθεί εθνικό σχέδιο για την αντιμετώπιση των στρεβλώσεων στην οικιστική δόμηση, πετώντας εμμέσως πλην την ευθύνη για το πρόβλημα σε προηγούμενες κυβερνήσεις.

Την κατεδάφιση των αυθαίρετων κατασκευών, όπως σπίτια και μάνδρες, που εμποδίζουν τον καθαρισμό των ρεμάτων στις πληγείσες περιοχές ζήτησε με επιστολή της προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Παλλήνης η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.















ΠΗΓΗ: pentapostagma.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...