ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][bleft]

Φυσικός της NASA υποστηρίζει: «ΚΑΜΙΑ απόδειξη για την κλιματική αλλαγή ! ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ οι θεωρίες» !


«Τα μη εγκεκριμένα κλιματικά μοντέλα που δεν αντιστοιχούν στα φυσικά δεδομένα και τις απαιτήσεις της επιστημονικής μεθόδου συμβάλλουν στην αδικαιολόγητη κλιματολογική ανησυχία», δήλωσε ένας συνταξιούχος φυσικός της NASA στην πρόσφατη Αμερικανική Διάσκεψη για την Ενέργεια του Ινστιτούτου Heartland..

Ο βετεράνος της NASA, Hal Doiron, συνέχισε λέγοντας: «Δεδομένου ότι η εθνική ασφάλεια της Αμερικής εξαρτάται εν μέρει από την ενεργειακή ασφάλεια, οι ισχυρισμοί σχετικά με την υπερθέρμανση του πλανήτη εμποδίζουν τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής να λαμβάνουν “ορθολογικές αποφάσεις” που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη των ενεργειακών πόρων των ΗΠΑ και έχουν γίνει εθνική απειλή για την ασφάλεια».


Ο Doiron, ο οποίος βοήθησε να αναπτυχθεί το λογισμικό δυναμικής προσγείωσης του Apollo Lunar Module κατά τη διάρκεια των αποστολών της NASA στο φεγγάρι, εξέφρασε επίσης την ανησυχία του για το γεγονός ότι οι στρατιωτικές δυνάμεις των Η.Π.Α. επηρεάστηκαν άμεσα από ισχυρισμούς περί κλιματικής αλλαγής.

Επέκρινε, μάλιστα, το Πολεμικό Ναυτικό των Η.Π.Α. για «προετοιμασία για κάτι που είναι παράλογο και θα κοστίσει πάρα πολλά χρήματα» λόγω της «δήθεν ακραίας αύξησης της στάθμης της θάλασσας», η οποία δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ από αυστηρή επιστημονική μελέτη.ΠΗΓΗ: voicenews.gr