ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΚΡΟΤΟΙ ακούστηκαν σε όλο τον πλανήτη ! Ούτε η NASA δεν μπορεί να τους εξηγήσει...(ΒΙΝΤΕΟ) !


Τεράστια ερωτηματικά έχει προκαλέσει ένας περίεργος κρότος που ακούστηκε στην Αλαμπάμα την εβδομάδα που πέρασε αφού κανείς -ούτε καν οι επιστήμονες- δεν μπορούν να δώσουν εξήγηση για τα αίτια του.

Aπό την «έκρηξη», η οποία ονομάστηκε «Bama Boom», ταρακουνήθηκαν πολλά σπίτια σε ολόκληρη την πολιτεία.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες αντίστοιχοι κρότοι έχουν ακουστεί και σε άλλες περιοχές του κόσμου, όπως το Μίσιγκαν, το Μάντσεστερ ή το Σαν Ντιέγκο. Στην πραγματικότητα είναι η 64η φορά που καταγράφεται ένα τέτοιο περιστατικό.

Δείτε στη συνέχεια τον ήχο που ακούστηκε κατά τη διάρκεια της έκρηξης.



Συναγερμός έχει σημάνει και στην Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία η οποία προβληματισμένη προσπαθεί να διερευνήσει την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις επικρατέστερες απόψεις, οι ήχοι μπορεί να προέρχονται από υπερηχητικά αεροσκάφη ή μετεωρίτες που εκρήγνυνται στην ατμόσφαιρα.

Η ΝΑSA αποκλείει το ενδεχόμενο μετεωρίτη, τονίζει ωστόσο πως τα αίτια παραμένουν ασαφή. Σε συνέντευξη που έδωσε ο μετεωρολόγος James Spann δήλωσε πως οι επιστήμονες δεν έχουν καταλήξει σε κάποιο πόρισμα.
















ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ,ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ !


ΠΗΓΗ: voicenews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...