ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΨΕΜΑ: Οι καπιταλιστές εδραίωσαν την Επανάσταση των Μπολσεβίκων ΒΙΝΤΕΟ !


Και πίσω από τους καπιταλιστές είναι αυτοί που ανέκαθεν καταδυναστεύουν το ανθρώπινο γένος κι είναι δούλοι του σατανά !

Σύμφωνα με την ιστορία που διδάσκεται στις μέρες μας η βιομηχανική επανάσταση είχε ως καίριο και κύριο αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας νέας τάξης: των εργατών, οι οποίοι όχι μόνο δεν είχαν την παραμικρή ιδιοκτησία πάνω στα μέσα παραγωγής, αλλά και ο ρόλος που έπαιζαν σ` όλη την παραγωγική διαδικασία ήταν καθαρά μηχανιστικός κι έτσι διαμορφώθηκε το προλεταριάτο.

Αυτό δεν άργησε να συνειδητοποιήσει τη θέση του και τη δύναμή του κι αφυπνισμένο από τις θέσεις των μεγάλων διαφωτιστών Καρλ Μαρξ και Φρίντριχ Έγκελς, ζήτησε την πρακτική εφαρμογή της έλλειψης των κοινωνικών αντιθέσεων και την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, δηλαδή την εφαρμογή του συστήματος που πρότειναν οι διαφωτιστές: του κομμουνισμού. 

Με λίγα λόγια οι μεγάλες κοινωνικές αντιθέσεις έφεραν την Επανάσταση του καταπιεσμένου λαού, ο οποίος ενωμένος νίκησε, θριαμβεύοντας απέναντι στα κακά καπιταλιστικά αφεντικά, αλλά ούτε τις κοινωνικές αντιθέσεις κατήργησε, ούτε έπαψε την εκμετάλλευση του ανθρώπου από άνθρωπο. Με παρόμοιο τρόπο είχαν ξεσηκωθεί και οι Γάλλοι, κάνοντας τη Γαλλική Επανάσταση και όλως τυχαίως, όλα αυτά συνέβησαν σε πολύ κοντινές χρονικές περιόδους της σύγχρονης ιστορίας.

Αλήθεια όμως, σκεφτήκατε ποτέ ότι όλα αυτά δεν θα μπορούσαν ποτέ να υλοποιηθούν, αν πίσω από όλους αυτούς τους αρχηγούς των επαναστατών δεν υπήρχε πολύ χρήμα, πολλά όπλα και μεγάλη υποστήριξη για να εφαρμόσουν τα επαναστατικά τους σχέδια; 

Πράγμα πολύ λογικό, αν σκεφτεί κάποιος ότι όλος αυτός ο δήθεν αυθορμητισμός είχε κατασταλεί πολλές φορές από την οργανωμένη εξουσία των ισχυρών μοναρχών που ήξεραν πολύ καλά πως να εφαρμόζουν την ισχύ τους με τη δύναμη των όπλων. 

Μια τέτοια δύναμη ισχύος, που κρατούσε την εξουσία στα κράτη αυτά για χιλιέτίες, δεν ήταν δυνατόν να καταρρεύσει από ένα κοπάδι ανοργάνωτων, ενθουσιωδών εργατών που τυχαία θα επαναστατούσαν, εάν δεν υπήρχε ένα οργανωμένο σχέδιο και μια ισχυρή υποστήριξη, σε όπλα, ανθρώπινο δυναμικό και προπαγάνδα, από μεγάλους καπιταλιστικούς οίκους και ιμπεριαλιστικά κράτη όπως η Αγγλία. οι ΗΠΑ κ.α.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα παρακολουθήσετε πως οργανώθηκε και από ποιούς η Επανάσταση των Μπολσεβίκων στη Ρωσία. Τα στοιχεία που παραθέτει ο καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, Antony Sutton είναι εκπληκτικά και δείχνουν ξεκάθαρα το ποιοι και γιατί σχεδίασαν την Επανάσταση κατά του Τσάρου της Ρωσίας και του Ρωσικού λαού και πως όλο αυτό ήταν ένα σχέδιο μιας γενικής πρόβας, του συστήματος της παγκόσμιας εξουσίας των διεθνιστών πάνω σε όλους τους λαούς.



Η απάτη και το ψέμα, μέσα στο οποίο ολόκληρες γενιές, με μόρφωση πανεπιστημιακού επιπέδου, έχουν δεχθεί σχετικά με το τι παίζεται στον κόσμο γύρω τους, είναι καταλυτική και φέρει την κύρια ευθύνη για το κακό που επικρατεί σήμερα στον κόσμο. 

Μέσα από την ιδεολογία που φυτεύθηκε μέσα στα μυαλά των μορφωμένων νέων κάθε λαού, οι ίδιοι ελιτιστές, που ευθύνονται για το θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων στις τότε επαναστάσεις και όχι μόνο, προετοιμάζουν τον παγκόσμιο γκρι λαό των δούλων που θα προσκυνήσουν τον Αντίχριστο παγκόσμιο ηγέτη και θα δώσουν βορά στα δόντια αυτού του μισάνθρωπου, εκατομμύρια συνανθρώπων τους που δε θα συμφωνούν με την δική τους ιδεολογία.

 Όποιος δεν συμμορφώνεται θα εξουδετερώνεται. 

Σύμφωνα με κάποια πρόσφατη πολιτική δήλωση: 

"Αν είσαι με το καθεστώς, ο κομμουνισμός δε σε σκοτώνει." Αν όμως δεν είσαι με το καθεστώς...... η ιστορία είναι γνωστή κι όποιος δεν τη γνωρίζει είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει.



















ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ,ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ !


ΠΗΓΗ: el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...