Ο Δήμαρχος Ελευσίνας μαχαιρώθηκε από απολυμένο συμβασιούχο !


Στο Θριάσιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς καθώς έπεσε θύμα επίθεσης μέσα στο δημαρχείο.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 12 το μεσημέρι. Ένας άνδρας -που αργότερα συνελήφθη- μπήκε στο δημαρχείο, προσέγγισε τον δήμαρχο Γιώργο Τσουκαλά στον διάδρομο και στη συνέχεια οι δύο άνδρες μπήκαν στο γραφείο του δημάρχου.

Λίγο μετά, ακούστηκε έντονη λογομαχία ανάμεσά τους και έπειτα ο δράστης αποχώρησε ατάραχος από το γραφείο του δημάρχου, αφού τον μαχαίρωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο φορές στον μηρό.

Αμέσως μετά το περιστατικό, ο ίδιος ο δήμαρχος πήγε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο δράστης συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα, σε μια κοντινή καφετέρια, αφού πρώτα είχε πετάξει το μαχαίαρι στις γραμμές του τρένου. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 35χρονο συμβασιούχο υπάλληλο του δήμου, εργαζόμενο στον τομέα καθαριότητας, του οποίου η 8μηνη σύμβαση λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δε, ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα είχε ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή παλαιότερα.

Όσο για το κίνητρό του, όπως αναφέρουν πηγές, ο νεαρός άνδρας ήταν θυμωμένος με τον δήμαρχο επειδή είχε παρέμβει σε κάποια οικογενειακή και προσωπική του υπόθεση, και όχι επειδή λήγει η σύμβασή του.

Υπ. Εσωτερικών

Την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Ελευσίνας καταδικάζει ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης. Σε σχετική ανακοίνωση ο υπουργός Εσωτερικών εκφράζει τη θλίψη αλλά και την απερίφραστη καταδίκη του για την επίθεση εναντίον του δημάρχου Ελευσίνας, Γιώργου Τσουκαλά, στο γραφείο του στον δήμο, και του εύχεται γρήγορη ανάρρωση.

ΚΕΔΕ

Σύσσωμη η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού καταδικάζει απερίφραστα τη βίαιη επίθεση κατά του Δημάρχου Ελευσίνας Γ. Τσουκαλά, ο οποίος τραυματίστηκε μετά από επίθεση με μαχαίρι και νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο, επισημαίνει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης και προσθέτει:

«Το σημερινό θλιβερό περιστατικό αναδεικνύει με τον πλέον εύγλωττο τρόπο το ιδιαίτερα δύσκολο έργο των αιρετών οι οποίοι, στην προσπάθεια τους να υπερασπιστούν με το βέλτιστο τρόπο τα συμφέροντα των πολιτών, κάποιες φορές καλούνται να αντιμετωπίσουν ακραία φαινόμενα βίας και εκφοβισμού, σ’ ένα ανοχύρωτο περιβάλλον.

Απέναντι στον παραλογισμό και τη βία απαντάμε με ενότητα, ομοψυχία, αλλά και ένα σαφές μήνυμα. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν εκφοβίζεται, ούτε εκβιάζεται.

Καλούμε, τόσο τη δικαιοσύνη, όσο και την πολιτεία, να λάβουν όλα εκείνα τα αναγκαία μέτρα που δε θα επιτρέψουν στο μέλλον να επαναληφθούν τέτοιου είδους φαινόμενα. Στο συνάδελφο, Δήμαρχο Ελευσίνας ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και άμεση επιστροφή στα καθήκοντα του».

ΣΥΡΙΖΑ

O ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση κατά του Δημάρχου Ελευσίνας, Γιώργου Τσουκαλά και του εύχεται ταχεία ανάρρωση.
















ΠΗΓΗ: crashonline.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...