Αποκάλυψη: Το απόρρητο σχέδιο Ερντογάν για "θερμό" επεισόδιο στο Αιγαίο !


Μία αποκάλυψη που δείχνει το μέχρι που μπορεί να φτάσει ο αδίστακτος Ερντογάν προκειμένου να πάρει αυτά που θέλει έκανε ο Τούρκος δημοσιογράφος, Αμπντουλάχ Μποζκούρτ.

Σύμφωνα με απόρρητα στοιχεία που βρίσκονται στην κατοχή του δημοσιογράφου η Τουρκία έχει εκπονήσει μία σειρά σχεδίων που περιλαμβάνουν τη δημιουργία "θερμού" επεισοδίου μέσω της ηθελημένης κατάρριψης τουρκικού μαχητικού που θα προκαλούσε τον θάνατο των χειριστών και θα έδινε κάθε λόγω στην Άγκυρα να προχωρήσει σε μεγάλης στρατιωτικής κλίμακας επιχείρηση.

Πιο συγκεκριμένα, τα τουρκικά σχέδια επικεντρώνονται σε Συρία και Αιγαίο. 

Όσον αφορά την πρώτη, τα στοιχεία του Μποζκούρτ δείχνουν ότι η κατάρριψη του τουρκικού μαχητικού Phantom στις 22 Ιουνίου του 2012 από τη συριακή αεράμυνα ήταν οργανωμένο σχέδιο από τον Ερντογάν, ο οποίος έστειλε σε αποστολή αυτοκτονίας τους δύο πιλότους, προκειμένου να παρασύρει ΗΠΑ και ΝΑΤΟ στον συριακό εμφύλιο. 

Το τουρκικό μαχητικό διατάχθηκε να πετάξει στον συριακό εναέριο χώρο στα 200 πόδια (!) αφήνοντάς το εκτεθειμένο στα συριακά αντιεροπορικά συστήματα.

Να σημειωθεί ότι οι συγγενείς των δύο πιλότων κίνησαν νομικές διαδικασίες εναντίον του τουρκικού κράτους, το οποίο “κρύφτηκε” πίσω από το απόρρητο κι έκλεισε άρον-άρον την υπόθεση.

Αυτό όμως που αφορά την Ελλάδα είναι το δεύτερο σκέλος του σχεδίου Ερντογάν που περιλαμβάνεται στο σχέδιο με κωδικό όνομα Oraj, σύμφωνα με το οποίο είχε δοθεί στους Τούρκους πιλότους εντολή να είναι όσο το δυνατόν πιο προκλητικοί εναντίον των Ελλήνων στο Αιγαίο, προκειμένου οι Έλληνες χειριστές να καθίστατο όσο πιο νευρικοί γίνεται. 

Οι πληροφορίες του αυτοεξόριστου Τούρκου δημοσιογράφου αναφέρουν ότι το σχέδιο είχε τεθεί σε εφαρμογή τον Φεβρουάριο του 2003 και περιελάμβανε ακόμα και την χρήση όπλων για να προκαλέσουν την πτώση ενός από τα αεροσκάφη τους.

Μόλις γινόταν αυτό, οι Τούρκοι θα προέβαιναν σε καταγγελία εναντίον της Ελλάδας και ταυτόχρονα θα προχωρούσαν σε ανάληψη στρατιωτικής δράσης αμφισβητώντας πλέον ανοιχτά το καθεστώς του Αιγαίου.

Του Ραφαήλ Αξιώτη












ΠΗΓΗ: el.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...