Βρετανική αστυνομία: «Οι τρομοκράτες μπορούν να μπουν στο Κοινοβούλιο σε λιγότερο από 5 λεπτά» !


Αποκάλυψη-σοκ των αρχών του Ηνωμένου Βασιλείου, μετά από αιφνιδιαστική άσκηση.

Η βρετανική αστυνομία ανακάλυψε κατά τη διάρκεια ενός μυστικού πειράματος, ότι τρομοκράτες θα μπορούσαν να αποκτήσουν πρόσβαση στο κοινοβούλιο της χώρας σε λιγότερο από πέντε λεπτά και να σκοτώσουν περίπου 100 νομοθέτες, σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ.

Αστυνομικοί που παρουσιάζονταν ως τρομοκράτες χρησιμοποίησαν πλοίο και εισέβαλαν στη Βουλή των Κοινοτήτων στη μέση της νύχτας, ανέφερε το η εφημερίδα The Telegraph, αναφέροντας πηγές εξοικειωμένες με αυτή την άσκηση.

Η άσκηση φέρεται να διεξήχθη κατά τη διάρκεια της διακοπής και οι περισσότεροι νομοθέτες δεν το γνώριζαν.

Η αστυνομία μπόρεσε να καταθέσει αρκετές συστάσεις για την ενίσχυση της ασφάλειας του κοινοβουλίου, συμπεριλαμβανομένων ειδικών φραγμών στον ποταμό, οι οποίοι θα εμπόδιζαν την είσοδο σκαφών κοντά στο κτήριο. Ένας ένοπλος φρουρός έχει τοποθετηθεί για να προστατεύσει τις εισόδους από τον ποταμό.












ΠΗΓΗ: hellasforce.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...