ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][bleft]

ΠΡOΚΛΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΣ του Πάπα Φραγκίσκου !


Σε μία επιστολή η οποία φέρει την ημερομηνία 10 Φεβρουαρίου,ο Πάπας Φραγκίσκος επαινεί και μάλιστα δημόσια, την οργάνωση PICO - PeopleImproving Communities through Organizing – (Άνθρωποι Βελτιώνουν τις Κοινότητες μέσω Οργάνωσης),η οποία υποστήριξε και την εκδήλωση που οργανώθηκε από το Βατικανό και ονομαζόταν «Παγκόσμια Συνάντηση Λαϊκών Κινημάτων».

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: «Θα ήθελα επίσης να επισημάνω το έργο που έγινε από το Εθνικό Δίκτυο PICO και τις οργανώσεις που προωθούν αυτή τη συνάντηση. Έμαθα ότι PICO σημαίνει " Άνθρωποι Βελτιώνουν τις Κοινότητες μέσω Οργάνωσης".

 Τι μεγάλη σύνθεση της αποστολής των λαϊκών κινημάτων: να εργαστείτε σε τοπικό επίπεδο, πλάι-πλάι με τους γείτονές σας, οργανώνοντας τους εαυτούς σας, για να κάνετε τις κοινότητές σας να ευδοκιμήσουν».

Στο σημείο αυτό πρέπει να τονιστεί πως ο Σόρος χρηματοδοτούσε,μαζί με άλλους οργανισμούς και την PICO προκειμένου να επηρεάσει το Βατικανό υπέρ ορισμένων πολιτικών.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Σόρος έχει απλώσει τα δίχτυα του παντού και ως εκ τούτου οι υποστηρικτές του ειναι υπεράνω πάσης υποψίας.Έτσι κι αλλιώς έτσι λειτουργεί η παγκοσμιοποίηση,υπόγεια...

ΠΗΓΗ: voicenews.gr