Οι ξεφτίλες ξεσκεπάζονται ! Δείτε το, προωθείστε το !


Μετά τη νίκη του Τραμπ στις ΗΠΑ το προπύργιο της Παγκόσμιας διοίκησης επάνω στην επιφάνεια της Γης...ελέγχεται πλέον από την Παλαιά Τάξη και το Μαύρο Άκρο.

Η μεγάλη τους αυτή νίκη δίνει την ευκαιρία για την αποδόμηση κάθε νεοταξικής νοοτροπίας που έφερε στα κράτη τα προβλήματα του πολιπολιτισμού, της φτωχοποίησης, της κρίσης των έμφυλων ταυτοτήτων, της υποβάθμισης της παιδείας, της διαστρέβλωσης της ιστορίας και πλήθος άλλων προβλημάτων.

Ένας καλός τρόπος αντεπίθεσης είναι η χρήση των μέσων που χρησιμοποιεί η Νέα Τάξη με τρόπο πλέον που θα εξυπηρετούν τα συμφέροντα και την προπαγάνδα του Μαύρου Άκρου.

Θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο ότι ο αγώνας έχει ήδη ξεκινήσει μέσα από το ίντερνετ, ώστε να αρχίσει ο κόσμος να αποδομεί τη νεοταξική ιδεολογία μέσα από το μυαλό του και να αρχίσει να βλέπει αλλιώς τα πράγματα.



Όπως θα διαπιστώσετε δεν είναι καθόλου δύσκολο να στηριχτούν οι αντινεοταξικές θέσεις, αφού πράγματι ο κόσμος βιώνει την οικονομική εκμετάλλευση και την φτωχοποίησή του κάθε μέρα κι έχει οδηγηθεί να δεχθεί ότι δεν ορίζει τη μοίρα του, αφού η πολιτική της Νέας Τάξης ήταν τέτοια που αποσκοπούσε στην εξαθλίωση του κόσμου στην ανασφάλεια και την αποδοχή του να εξουσιαστεί και να διοικηθεί από τον Παγκόσμιο Ηγέτη Αντίχριστο.

Ο πόλεμος των ιδεολογιών μόλις άρχισε και θα μπορούσε να καταλήξει ακόμα και σε εμφύλιες συγκρούσεις και ταραχές, ανάμεσα σε αυτούς που έχουν βολευτεί στη σημερινή νοοτροπία και την υπερασπίζονται κι αυτούς που δεν δέχονται να παραδίδουν τον έλεγχο της ζωής τους και των χωρών τους στο ανασφαλές μέλλον της παγκοσμιοποίησης.










ΠΗΓΗ: el.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...