Kακοποιήσεις Γερμανίδων στρατιωτών στις γερμανικές ΕΔ ! Οι εκπαιδευτές τις γδύνουν και τις βάζουν να κάνουν «pole dancing» !


Προσβλητικές κακοποιήσεις υφίστανται οι γυναίκες στρατιωτικοί στη διαβόητη βάση Pfullendorf της Γερμανίας τις οποίες τις γδύνουν άντρες στρατιωτικοί και τις βάζουν να κάνουν «pole dancing» και δημιουργείται απορία για το ποιοι είναι αυτοί που τόσα χρόνια κουνάνε το «δάκτυλο» στην χώρα μας.

Ήδη έχει συνταχθεί έκθεση για τα γεγονότα από το γερμανικό ΥΠΑΜ στο οποίο σημειωτέον επικεφαλής είναι μια κυρία η Ursula Gertrud von der Leyen μητέρα και η ίδια επτά παιδιών που σίγουρα θα θέλει να λάβει δραστικά μέτρα παρά το γεγονός ότι η έκθεση ήταν ιδιαιτέρως «μαλακή».

Στην κατάθεσή της το στέλεχος της Bundeswehr η Νικόλ Ε. είπε πως οι εκπαιδευτές στη βάση της την ανάγκασαν να περάσει από ένα εξευτελιστικό «τεστ στρατολόγησης» που περιλάμβανε ένα χορό πάνω σε στύλο στους στρατώνες των στρατιωτών δηλαδή χόρεψε «pole dancing» σαν να ήταν σε «καμπαρέ» εξευτελίζοντας την προσωπικότητά της.

Φυσικά ανακαλύφθηκε και ένα ράφι γεμάτο από ανοιγμένα schnaps, ένα είδος αλκοολούχου ποτού, σε εκείνο το δωμάτιο, καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως οι υπεύθυνοι συχνά έπιναν εκεί πριν ξεκινήσουν την διασκέδασή τους.

Κατά τη διάρκεια των «τελετουργιών» οι νεοσύλλεκτοι συχνά αναγκάζονταν να γδύνονται, ενώ οι εκπαιδευτές άγγιζαν τις γυναίκες σε ευαίσθητες περιοχές χωρίς να φορούν γάντια και έκαναν κάτι που περιγράφεται ως «τεστ μυρωδιάς»!

Η Νικόλ Ε., είπε πως συχνά τραβούσαν φωτογραφίες των γυμνών γυναικών για «εκπαιδευτικούς σκοπούς». Προφανώς για να εκβιάζουν τις κοπέλες και να τους ζητούν μετά ο Θεός ξέρει τι φύσεως χάρες.

Οι καταγγελίες των θυμάτων επιβεβαιώθηκαν σε μεγάλο βαθμό, όπως προέκυψε από την ανακριτική διαδικασία των ερευνητών που βρήκαν επίσης πως για να προστατευθούν από τυχόν καταγγελίες, οι δράστες τις ανάγκαζαν να υπογράψουν έντυπα συγκατάθεσης!

Όπως προέκυψε, οι εποπτικές αρχές που είχαν επιφορτιστεί με την παρακολούθηση αυτών των δραστηριοτήτων χαρακτήρισαν την κατάσταση ως «απολύτως φυσιολογική» ενώ κάποιοι από αυτούς συμμετείχαν στην κακοποίηση!

Δηλαδή μιλάμε για πλήρως οργανωμένο κύλωμα κακοποιητών. Σίγουρα εδώ η γερμανική μεθοδικότητα δούλεψε στην εντέλεια.

Η καταδικαστική στρατιωτική έκθεση χαρακτήρισε την κατάσταση στη βάση ως «σοβαρή έλλειψη διαχείρισης, κατάρτισης, εκπαίδευσης και εποπτείας καθήκοντος» σαν πρόκειτο δηλαδή για διάνγωση κάποιο απλού... συναχιού

Η αντιμετώπιση του προβλήματος συνεπάγεται μια «ριζική αλλαγή νοοτροπίας» κάθε μέλους του στρατιωτικού προσωπικού που είχε υπηρετήσει στη βάση αναφέρει η έκθεση

Ωστόσο, πέντε εκπαιδευτές, που κατηγορήθηκαν από την Νικόλ Ε., συμπεριλαμβανομένου ενός επόπτη, τοποθετήθηκαν απλά σε άλλες θέσεις στη βάση ή απεστάλησαν σε άλλες στρατιωτικές εγκαταστάσεις ενώ τους προσέφεραν και άλλες θέσεις σε μια ελίτ μονάδα των γερμανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Εν ολίγοις δεν τιμωρήθηκε κανείς.

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ «ΔΑΚΤΥΛΟ»...









ΠΗΓΗ: pronews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...