ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Μας προκαλούν μέσα στην χώρα μας !


Ιδού τι δήλωσε ένας εκ των Αλβανών φαντάρων που έκανε τον αετό της Μεγάλης Αλβανίας.

Ο ένας από τους 7 νεοσύλλεκτους φαντάρους, οι οποίοι σχημάτισαν τον αετό της Μεγάλης Αλβανίας μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star για την επίμαχη φωτογραφία, όπου απεικονίζεται με τους υπόλοιπους συνάδελφους του.

Ο νεαρός, 23 ετών, ο οποίος διαμένει στην Κυψέλη, γεννήθηκε στην Αλβανία και ήρθε στην Ελλάδα σε πολύ μικρή ηλικία. Ζήτησε να μιλήσει με αλλοιωμένη.

Ισχυρίστηκε πως επρόκειτο για απλή πλάκα και αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι έχουν οποιαδήποτε σχέση με αλβανικούς εθνικιστικούς κύκλους.

Ωστόσο, απορίας άξιο είναι πως από την μία ο νεοσύλλεκτος δηλώνει πως μαζί με τους άλλους επτά κάνανε μία αθώα πλάκα, ενώ από την άλλη δηλώνει ανερυθρίαστα πως άλλοι τετρακόσιοι Αλβανοί εντός του ελληνικού στρατεύματος ήταν έτοιμοι να φωτογραφηθούν με το σήμα του αλβανικού αετού, προκαλώντας την ελληνική κοινή γνώμη και αφήνοντας να εννοηθεί πως εκατοντάδες Αλβανοί είναι έτοιμοι για όλα κατά των Ελλήνων.

Δείτε τα βίντεο και παρακολουθήστε ποια είναι τα σχέδια των Αλβανών για την χώρα μας, την ώρα που ΜΜΕ υποβαθμίζουν το θέμα, έχοντας, θέλουμε να πιστεύουμε, άγνοια κινδύνου και όχι κάτι άλλο:

















ΠΗΓΗ: el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...