Γι’ αυτό το ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ τα… «Βοθροκάναλα» Σιωπούν ! Στα Προαπαιτούμενα η ΑΡΠΑΓΗ !


Ο σύγχρονος νεοναζί, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και η παρέα του μπλοκάρουν εδώ και τόσους μήνες το κλείσιμο της αξιολόγησης, φθάνοντάς την Ελλάδα στο «τετέλεσται»…

Με σκοπό ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να υπογράψει τα πάντα…

Και πέρα από τα ήδη γνωστά που περιέχει το «τελεσίγραφο παράδοσης», απαιτούν να τους παραδώσουμε και τη ΔΕΗ!

Η Ενέργεια είναι ένα από τα κύρια θέματα που έχουν βάλει στο τραπέζι οι «θεσμοί» (τα αφεντικά μας), με πρώτο την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ. 

Κι αν συμβεί κάτι τέτοιο, τα φτωχά νοικοκυριά θα είναι όμηροι του επιχειρηματία, καθώς μόλις δεν πληρώσουν τον λογαριασμό, τέρμα το φως, με κεράκι θα ζουν. 

Βέβαια, πίσω από τους «θεσμούς» είναι, όπως πάντα, οι… φιλέλληνες, οι άνθρωποι των έξω. Έτσι, για να μην τα φορτώνουμε όλα στους δανειστές.

Σήμερα το 51% της ΔΕΗ ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο, με το 34% να έχει υπαχθεί στο Υπερταμείο και το 17% στο ΤΑΙΠΕΔ. Αυτό που έχουν βάλει στο μάτι είναι σε πρώτη φάση το 17% και αφού το πάρουν θα ακολουθήσει και το 34%.

Απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι κατηγορηματικά α­ντίθετος στην πώληση-…ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

Το αν θα παραμείνει μέχρι το τέλος στη γραμμή αυτή θα εξαρτηθεί από τις πιέσεις και τα τελεσίγραφα που θα δεχθεί. Σήμερα, πάντως, η ΔΕΗ είναι στην πρώτη θέση των προαπαιτούμενων.











ΠΗΓΗ: hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...