Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ! Επανεξοπλίζεται 70 χρόνια μετά !


Έναν ισχυρό και ενισχυμένο αριθμητικά στρατό θα διαθέτει η Γερμανία,αφού αναμένεται στελέχωση των ενόπλων δυνάμεων.

Η Γερμανίδα υπουργός άμυνας , Ursula von der Leyen, δήλωσε, όπως μεταφέρουν τα διεθνή Μέσα, ότι ενέκρινε την αύξηση των στρατιωτών σε 198.000 άτομα, από τα 178.000 που είναι τώρα, συν 31.700 έφεδροι.

Μετά από 72 χρόνια, από την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου έχει να δει γιγάντωση ο γερμανικός στρατός και σύμφωνα με τις πληροφορίες, η στελέχωση θα πραγματοποιηθεί τα επόμενα επτά χρόνια, με τη εισχώρηση ετησίως 5.000 στρατιωτικών και 500 εφέδρων, μαζί με 1.000 άτομα πολιτικό προσωπικό, αυξάνοντας τον αριθμό σε 61.400.

«Η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης, θα πρέπει να επωμιστεί υψηλότερες δαπάνες για την άμυνα, κατά τα επόμενα χρόνια, δεδομένου ότι οι διάφορες κρίσεις και η αστάθεια παγκοσμίως εγκυμονούν κινδύνους», αναφέρει η εφημερίδα Bild am Sonntag, ωστόσο, οι πιο υποψιασμένοι κατανοούν τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την απόφαση να ανακηρυχθεί η Γερμανία μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη της Ευρώπης.









ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...